Fast food işi önerisi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar KFC de çalışıyordum ancak kapandı. Zaten askerden yeni gelmiştim kapandığında ondan sonra işe girmedim. Öncelikle belirteyim kalıcı değilim 4 veya 5 ay para biriktirip çıkacağım.

Aklımda Popeyes, tavuk dünyası, Mc donalds ve burger king gibi yerler var sizce buralarda çalışılır mı çalışanlar bilgi verebilirse sevinirim.

Ancak bana iş açısından en yakın olanı popeyes gibi geldi sonuçta kfc geçmişim var.

Burger king için pek iyi şeyler söylemedi daha önce çalışan arkadaşım. KFC de bölümler olur herkes bölümünden sorumludur ancak burger kingde her işi kendin yapıyormuşsun pişirmeyi burgeri falan o yüzden pek sıcak bakmıyorum.

Diğerleri hakkında bilgim yok.

Arkadaşlar KFC de çalışıyordum ancak kapandı. Zaten askerden yeni gelmiştim kapandığında ondan sonra işe girmedim. Öncelikle belirteyim kalıcı değilim 4 veya 5 ay para biriktirip çıkacağım.

Aklımda Popeyes, tavuk dünyası, Mc donalds ve burger king gibi yerler var sizce buralarda çalışılır mı çalışanlar bilgi verebilirse sevinirim.

Ancak bana iş açısından en yakın olanı popeyes gibi geldi sonuçta kfc geçmişim var.

Burger king için pek iyi şeyler söylemedi daha önce çalışan arkadaşım. KFC de bölümler olur herkes bölümünden sorumludur ancak burger kingde her işi kendin yapıyormuşsun pişirmeyi burgeri falan o yüzden pek sıcak bakmıyorum.

Diğerleri hakkında bilgim yok.
bimde kasiyerlik yap 30-38 bin arasi maaşi var

Burger king için ne dediler arkadaşın ben 3 sene çalıştım tab gıda burger king de

Yazdıklarımı işte hocam.
McDonald's içinde geçerli bu durum sadece burger king için geçerli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kfc de ne gibi bölümler var

popeyes da çalışıyorum. avm de. hocam ömür geçmez be farklı bir iş bul bence

Hocam geçici olarak giricek sizce nasıl?
yazın girdim yaz boyu full çalıştım şuan part çalışıyorum girebilirt geçici
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam üstünüz kızartma kokuyor mu
hocam iş kıyafeti oluyor yani butter tarafında (unlama&pişirme) çalışıyorsan üst kirleniyor günlük yıkayacan. koku olayıda yok. ilk girince dükkan kokusu mideni bulandırır 2. gün kokuyu almazsın.

Geri