Neler Yeni

Fast Food Restoranında İşe Giren Var Mı?

cr1ta

80+ Bronze
Merhabalar,
Yaz sezonunu çalışarak değerlendirmek istiyorum, fast food restoranında işe girmeyi düşünüyorum. Restoranın adı BU***R Kİ** sansürleme ihtiyacı duydum belki yasal olarak bahsetmek sıkıntı olur diye. Marka en çok bilinen hamburger markalarından. İşte ben bu işe girmeyi düşünüyorum önümüzdeki günlerde, daha önce çalışmış kişiler varsa bu tarz yerlerde tavsiyeler verirse sevinirim. Hamburger yapmak vs. zor mu yoksa kolay mı, iş nasıl işliyor gibi bilgi verirseniz sevinirim

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
yaşın kaç?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar,
Yaz sezonunu çalışarak değerlendirmek istiyorum, fast food restoranında işe girmeyi düşünüyorum. Restoranın adı BU***R Kİ** sansürleme ihtiyacı duydum belki yasal olarak bahsetmek sıkıntı olur diye. Marka en çok bilinen hamburger markalarından. İşte ben bu işe girmeyi düşünüyorum önümüzdeki günlerde, daha önce çalışmış kişiler varsa bu tarz yerlerde tavsiyeler verirse sevinirim. Hamburger yapmak vs. zor mu yoksa kolay mı, iş nasıl işliyor gibi bilgi verirseniz sevinirim
deneyimin olmadığı için ilk başta sipariş bölümüne geçersin diye düşünüyorum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
Merhabalar,
ben mc de çalıştım fakat sen hangi bölümde oalcaksın çok fark eder bide avm mı dışarıda olan şübe mi

cr1ta

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben mc de çalıştım fakat sen hangi bölümde oalcaksın çok fark eder bide avm mı dışarıda olan şübe mi
AVM içinde direkt kasiyer olarak başlatcaklarını sanmam çünkü birisi içeriklerini sorduğu zaman ben nereden bileceğim içeriklerini. İlk olarak hamburger hazırlama yerine verirler diye düşünüyorum o kısımda da önyargım var çok mu zor olur diye.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
AVM içinde direkt kasiyer olarak başlatcaklarını sanmam çünkü birisi içeriklerini sorduğu zaman ben nereden bileceğim içeriklerini. İlk olarak hamburger hazırlama yerine verirler diye düşünüyorum o kısımda da önyargım var çok mu zor olur diye.
kesın oraya koycaklar diye bişey yok belki alo pakete de koyabilirler
zorluğu sıcak ve hiç oturamamak olur başka bşy değil

cr1ta

80+ Bronze
kesın oraya koycaklar diye bişey yok belki alo pakete de koyabilirler
zorluğu sıcak ve hiç oturamamak olur başka bşy değil
Alo paket servisi yok orada, sadece restoran içi sipariş alıyorlar. Ama günlük min 1000-2000 kişinin geleceği kadar yoğun bir yer. Zorluğu sıcak ve oturamamak ise sıkıntı yok kondisyon açısından zorluk çekeceğimi sanmıyorum. Ön yargımın nedeni hamburger hazırlamak kolay mı yani içeriği çok mu karışık oluyor yoksa tak tak diye koyup paketleyip veriyor musun? Onun dışında Restoran Müdürü gayet kafa adam diğer konularda da sıkıntı çekceğimi sanmıyorum tek önyargım o hamburger hazırlama mevzusu.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,075
İsim
Mert Can Ergün
Ben 3 sene çalıştım bk da yardımcı olurum

cr1ta

80+ Bronze
Ben 3 sene çalıştım bk da yardımcı olurum
Alo paket servisi yok orada, sadece restoran içi sipariş alıyorlar. Ama günlük min 1000-2000 kişinin geleceği kadar yoğun bir yer. Zorluğu sıcak ve oturamamak ise sıkıntı yok kondisyon açısından zorluk çekeceğimi sanmıyorum. Ön yargımın nedeni hamburger hazırlamak kolay mı yani içeriği çok mu karışık oluyor yoksa tak tak diye koyup paketleyip veriyor musun? Onun dışında Restoran Müdürü gayet kafa adam diğer konularda da sıkıntı çekceğimi sanmıyorum tek önyargım o hamburger hazırlama mevzusu.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,075
İsim
Mert Can Ergün
MC yi boş ver bk daha iyi ortam abi abla kardeş gibi oluyorsun yeni olduğun için seni mutfağa alırlar sonra tepsi silersin bulaşık falan yıkacan malzeme falan getirirsin hamburger eti atarsın içeceklere yardım edersin olmadı lobi ye yardım edersin mutfak kısmında hızlı ve pratik olucan

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,189
İsim
.
Gireceğiniz yere göre değişir. Genelde okula yakın yerler ve büyük avmlerdeki restorantlar çok yoğun olur. İlk başta mutfakta başlatırlar sonra servis kısmını da öğretirler. İhtiyaca göre rol değişikliği yaparak çalıştırırlar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,075
İsim
Mert Can Ergün
Biz de toplantı oluyor du birisi hata yaptığı zaman toplanıp toplantı yapardık

Top Bottom