Neler Yeni

Fast Food Restoranında İşe Giren Var Mı?

cr1ta

80+ Bronze
MC yi boş ver bk daha iyi ortam abi abla kardeş gibi oluyorsun yeni olduğun için seni mutfağa alırlar sonra tepsi silersin bulaşık falan yıkacan malzeme falan getirirsin hamburger eti atarsın içeceklere yardım edersin olmadı lobi ye yardım edersin mutfak kısmında hızlı ve pratik olucan
Yani çok zor bir tarafı yok onlar öğreticek ben de pratik olmaya bakacağım. Zorluğu kondisyon gerektiren bir iş olması daha çok anladığım kadarıyla. Bir süre sonra zaten refleks haline geçer verilen işler yapa yapa daha kolay olur. Zaten restoran müdürü ile aram iyi aynı zamanda arkadaşımla beraber gireceğiz. Onla beraber gidip gelicez işe. Ortam konusunda da bir sıkıntı çekceğimi sanmıyorum. Bir hata yaptığımız zaman ilk başlarda sorun etmezler herhalde, puan kırarlar diye düşünüyorum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
tak tak diye koyup paketleyip veriyor
sun
Mesaj otomatik birleştirildi:

MC yi boş ver bk daha iyi ortam abi abla kardeş gibi oluyorsun yeni olduğun için seni mutfağa alırlar sonra tepsi silersin bulaşık falan yıkacan malzeme falan getirirsin hamburger eti atarsın içeceklere yardım edersin olmadı lobi ye yardım edersin mutfak kısmında hızlı ve pratik olucan
binlerce şubeleri var ama sen bilirsin

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,089
İsim
Mert Can Ergün
sun

binlerce şubeleri var ama sen bilirsin
Kimin şubesi var mc de çalıştım bk daha iyi

Yani çok zor bir tarafı yok onlar öğreticek ben de pratik olmaya bakacağım. Zorluğu kondisyon gerektiren bir iş olması daha çok anladığım kadarıyla. Bir süre sonra zaten refleks haline geçer verilen işler yapa yapa daha kolay olur. Zaten restoran müdürü ile aram iyi aynı zamanda arkadaşımla beraber gireceğiz. Onla beraber gidip gelicez işe. Ortam konusunda da bir sıkıntı çekceğimi sanmıyorum. Bir hata yaptığımız zaman ilk başlarda sorun etmezler herhalde, puan kırarlar diye düşünüyorum.
Puan diye bir şey yok bazıları sinirli olabiliyor çalıştığım şube de kavga tartışma oluyor du tab gıda mı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
Kimin şubesi var mc de çalıştım bk daha iyi

Puan diye bir şey yok bazıları sinirli olabiliyor çalıştığım şube de kavga tartışma oluyor du tab gıda mı
tamamdır

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,089
İsim
Mert Can Ergün

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Arda Gezer
Merhabalar,
Yaz sezonunu çalışarak değerlendirmek istiyorum, fast food restoranında işe girmeyi düşünüyorum. Restoranın adı BU***R Kİ** sansürleme ihtiyacı duydum belki yasal olarak bahsetmek sıkıntı olur diye. Marka en çok bilinen hamburger markalarından. İşte ben bu işe girmeyi düşünüyorum önümüzdeki günlerde, daha önce çalışmış kişiler varsa bu tarz yerlerde tavsiyeler verirse sevinirim. Hamburger yapmak vs. zor mu yoksa kolay mı, iş nasıl işliyor gibi bilgi verirseniz sevinirim
Hamburger yapmak vs. kolay işler önemli olan hiç oturmadan çalışıp çalışamayacağın 3 aya çatır çatır öğreniyorsun her şeyi sektörde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,308
Üyeler
172,817
Son üye
berat_slv
Top Bottom