Evet 7.filmden sonra bozdu yok çip yok nükleer bomba en iyisi 1.film.gercekten ilk ucte araba gorurduk zaten seri bunu vaat ederdi ama suansanirsin dunyayi kurtariyorlar benim bildigim f&h araba yarisidir
arabaya ruj surek belki sadeligi giderYer altı baronu oldular son 3 filmde, tüm askeri güçlerle VS atabilecek kadar da güçlüler! Hem de sade makyajlı arabalarla!
Bruh, güzel para basan bir seri. Marka değeri olmuş oyunlar gibi.
tokyo moruq biz nfs ye tofas kurup drift .ekek diyosak bu filmdendirEvet 7.filmden sonra bozdu yok çip yok nükleer bomba en iyisi 1.film.
Ben ne biliyim tokyo drifti fazla sevmedim 1. ve 2. filmi izledikten sonra yabancı karakterler filan geldiarabaya ruj surek belki sadeligi gider
Mesaj otomatik birleştirildi:
tokyo moruq biz nfs ye tofas kurup drift .ekek diyosak bu filmdendir
ne diyem bendede oldu o hissiyat bide sirf para icin han inasil kurtardiniz lan arac patladin pestil oldu bunlar nasil kurtardiBen ne biliyim tokyo drifti fazla sevmedim 1. ve 2. filmi izledikten sonra yabancı karakterler filan geldi
Aynen ya para bozdu valla bu seriyi zaten çoğu şeyi para bozuyorne diyem bendede oldu o hissiyat bide sirf para icin han inasil kurtardiniz lan arac patladin pestil oldu bunlar nasil kurtardi