Neler Yeni

FastPay dolandırıcı çıktı .. Düzenleme..!

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aynen koskoca Denizbank A.Ş'nin kurmuş olduğu Fastpay dolandırıcı aynen. Firmalarla ilgili küçük bir sorun yaşadığınızda direk dolandırıcı etiketini yapıştırıveriyorsunuz yapmayın şunu ya.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Geçen hafta da ki kampanya dan bende yararlandım orada ki talimatlar şu şekilde di.

1 kereliğine ilk 100 TL harmanız da geri 100 TL iade diye. Evet ben yanlış yapmış olabilirim. Ama adamlar ikinci ödemenin parasını göndermiş.

60 göndermeleri gerekir ken. 40 göndermişler.

~~~~~~~~~

Düzenleme ; İletişime geçtim tekrar dan ilk harcamanız neyse o yüklenicekmiş yani parça parça gönderiyorlar. Lakin ben alım yapmadan önce arayıp sorduğumda ayrı da alabilirsiniz sorun olmaz denmişti o yüzden şikayet talebi oluşturdum orada ki ikinci 40 liram için yanlış yönlendirme yüzünden. Kısacası ses kayıtları dinlenecek.
İşte bir yerde beleş varsa oradan bir yılan çıkıyor.

JackieTR

80+ Bronze
Aynen koskoca Denizbank A.Ş'nin kurmuş olduğu Fastpay dolandırıcı aynen. Firmalarla ilgili küçük bir sorun yaşadığınızda direk dolandırıcı etiketini yapıştırıveriyorsunuz yapmayın şunu ya.
Abi o zaman doğru düzgün açıklama yapılacak. 4 cümle yazmışlar gerisi yok bilmem ne saklı tutulur. Ben vallaha para mı aliyim bilmedim bankalara bir daha bulaşmam kos koca denizbankın çalışanı "ORADA KOS KOCAM 1 SEFERLİK YAZİYOR OKUMADIN MI" diyor. Okuyup ta almadan önce arayıp sordum kos kocaman Denizbank çalışanları bile kampanya dan haberi yok ..! Yanlış bilgilendirme veriyor.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Abi o zaman doğru düzgün açıklama yapılacak. 4 cümle yazmışlar gerisi yok bilmem ne saklı tutulur. Ben vallaha para mı aliyim bilmedim bankalara bir daha bulaşmam kos koca denizbankın çalışanı "ORADA KOS KOCAM 1 SEFERLİK YAZİYOR OKUMADIN MI" diyor. Okuyup ta almadan önce arayıp sordum kos kocaman Denizbank çalışanları bile kampanya dan haberi yok ..! Yanlış bilgilendirme veriyor.
Açıklama gayet netti diye hatırlıyorum. Koskoca banka göndermicek mi. saçmalamayın.

JackieTR

80+ Bronze
Açıklama gayet netti diye hatırlıyorum. Koskoca banka göndermicek mi. saçmalamayın.
Banka çalışanı FastPay ayrı ayrı alabilirsiniz yeterki uygulama üzerinde FastPay para yüklü olsun dedi. Dün aradım ayrı ayrı alınamaz diyor. Yani haberleri yok kurallar maddeler den. Hadi ben anlamadım onlar niye bilmiyor ??

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,942
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
300 TL param geldi. Hiçte dolandırıcı değil yani

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Banka çalışanı FastPay ayrı ayrı alabilirsiniz yeterki uygulama üzerinde FastPay para yüklü olsun dedi. Dün aradım ayrı ayrı alınamaz diyor. Yani haberleri yok kurallar maddeler den. Hadi ben anlamadım onlar niye bilmiyor ??
Ben açıklama da ilk alınan diye hatırlıyorum. Ayrıca forum da milyonlarca konu açıldı alta bir sürü kişi yazdı tek alımda geçerli dağınık şekilde alırsanız ilk aldığınız yatar diye.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
fastPay hesap detaylarımda satın alımım gözükmüyor ama aşağıda işlemlerimde gözüküyor para gelmeyecek gibi hissediyorum ama neyse bakalım.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
ben 2 tane 10tl lik steam cüzdan kodu aldım 10dk arayla hala gelmedi, ben koca mı değil mi bakmam sorun var mı var hocam ve 10tl falan gelse tamam dicem hiç gelmedi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gecikse bile gelecektir banka bu sizce bunun riskini alır mı ? Belli bir itibarları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,432
Üyeler
163,494
Son üye
Smhtrkl
Top Bottom