İşte bir yerde beleş varsa oradan bir yılan çıkıyor.Geçen hafta da ki kampanya dan bende yararlandım orada ki talimatlar şu şekilde di.
1 kereliğine ilk 100 TL harmanız da geri 100 TL iade diye. Evet ben yanlış yapmış olabilirim. Ama adamlar ikinci ödemenin parasını göndermiş.
60 göndermeleri gerekir ken. 40 göndermişler.
~~~~~~~~~
Düzenleme ; İletişime geçtim tekrar dan ilk harcamanız neyse o yüklenicekmiş yani parça parça gönderiyorlar. Lakin ben alım yapmadan önce arayıp sorduğumda ayrı da alabilirsiniz sorun olmaz denmişti o yüzden şikayet talebi oluşturdum orada ki ikinci 40 liram için yanlış yönlendirme yüzünden. Kısacası ses kayıtları dinlenecek.
Abi o zaman doğru düzgün açıklama yapılacak. 4 cümle yazmışlar gerisi yok bilmem ne saklı tutulur. Ben vallaha para mı aliyim bilmedim bankalara bir daha bulaşmam kos koca denizbankın çalışanı "ORADA KOS KOCAM 1 SEFERLİK YAZİYOR OKUMADIN MI" diyor. Okuyup ta almadan önce arayıp sordum kos kocaman Denizbank çalışanları bile kampanya dan haberi yok ..! Yanlış bilgilendirme veriyor.Aynen koskoca Denizbank A.Ş'nin kurmuş olduğu Fastpay dolandırıcı aynen. Firmalarla ilgili küçük bir sorun yaşadığınızda direk dolandırıcı etiketini yapıştırıveriyorsunuz yapmayın şunu ya.
Açıklama gayet netti diye hatırlıyorum. Koskoca banka göndermicek mi. saçmalamayın.Abi o zaman doğru düzgün açıklama yapılacak. 4 cümle yazmışlar gerisi yok bilmem ne saklı tutulur. Ben vallaha para mı aliyim bilmedim bankalara bir daha bulaşmam kos koca denizbankın çalışanı "ORADA KOS KOCAM 1 SEFERLİK YAZİYOR OKUMADIN MI" diyor. Okuyup ta almadan önce arayıp sordum kos kocaman Denizbank çalışanları bile kampanya dan haberi yok ..! Yanlış bilgilendirme veriyor.
Banka çalışanı FastPay ayrı ayrı alabilirsiniz yeterki uygulama üzerinde FastPay para yüklü olsun dedi. Dün aradım ayrı ayrı alınamaz diyor. Yani haberleri yok kurallar maddeler den. Hadi ben anlamadım onlar niye bilmiyor ??Açıklama gayet netti diye hatırlıyorum. Koskoca banka göndermicek mi. saçmalamayın.
Ben açıklama da ilk alınan diye hatırlıyorum. Ayrıca forum da milyonlarca konu açıldı alta bir sürü kişi yazdı tek alımda geçerli dağınık şekilde alırsanız ilk aldığınız yatar diye.Banka çalışanı FastPay ayrı ayrı alabilirsiniz yeterki uygulama üzerinde FastPay para yüklü olsun dedi. Dün aradım ayrı ayrı alınamaz diyor. Yani haberleri yok kurallar maddeler den. Hadi ben anlamadım onlar niye bilmiyor ??
ben 2 tane 10tl lik steam cüzdan kodu aldım 10dk arayla hala gelmedi, ben koca mı değil mi bakmam sorun var mı var hocam ve 10tl falan gelse tamam dicem hiç gelmediAynen koskoca Denizbank A.Ş'nin kurmuş olduğu Fastpay dolandırıcı aynen. Firmalarla ilgili küçük bir sorun yaşadığınızda direk dolandırıcı etiketini yapıştırıveriyorsunuz yapmayın şunu ya.