Fiyat ve parçlar nedir? Yoksa yorum yapamayızFiyat çok uygun. Geçen konu açmıştım bununla ilgili. Sadece kutu fatura yok diyor bir sıkıntı çıkarır mı böyle alınsa?
bana hiç güven vermedi o kadar ucuza satıyorsa bir şey vardır elbet benim tavsiyem almayın ama genede karar sizinFiyat çok uygun. Geçen konu açmıştım bununla ilgili. Sadece kutu fatura yok diyor bir sıkıntı çıkarır mı böyle alınsa?
Her şeyi test ederek alman test etmeden alıp sıkıntı çıkarsa o zaman görürsün . Özellikleri ve fiyatı yazarmısınGarantisi falan varmış ama kutu, fatura yokmuş. Sizce alınır mı? Bir sıkıntı olduğunda faturasız garantiye gider mi?
Bence alma çok ucuz fiyata göreR5 3600, Sapphire RX590 NITRO+ SE, MSI B450-A PRO, GSKILL Ripjaws 4 Serisi 2x 8 GB DDR4 Ram 2400 MHz, James Donkey JD240 240GB, Samsung 500GB HD, COOLER MASTER WATT 80PLUS 500W, HyperX Cloud II, LOGITECH G502, LOGITECH G213, Rampage RM-144 144HZ monitör. Hepsi içinde 6. Anlaşabilirsem 5.5'e alacağım. Ekipmanlar monitör falan her şey dahil.
mining yoksa bişi olmazBence alma çok ucuz fiyata göre
Furmark prime 95 memtest crystaldiskmark gibi uygulamalara sokup test etmesi lazımmining yoksa bişi olmaz
bir sıkıntı olursa adamı bulur zatenFurmark prime 95 memtest crystaldiskmark gibi uygulamalara sokup test etmesi lazım