Fazeon X27F180QP Monitör icin destek lutfen.

Yavuz07

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar. Baslikdaki monitorü 5300 tl ye aldim. Pc de 2k 180 hz dp kablo ile sorunsuz goruntu aliyorum. Xbox seris S oyun konsoluna bagladim hdım cikisi var konsolun orjinal kablosu ile taktim yani ama 1440p yani 2k cozunurluk alamadim. Tuhaf ama 4k 60 hz goruntu aldim. Ben 2k 120 hz icin bu monitoru secmisim aslinda. Ne yapmam lazim bu durumda. Bu islerden anlayan var mi tavsiyeniz ne olur?

Kardeş, belki Xbox'un ayarlarından 2k 120 hz'yi seçmelisin. HDMI 2.0 kablo kullan, bazen kablo sorun yaratabilir. Monitör menüsünden de çözünürlüğü kontrol et. Eğer olmazsa, teknik destek almanı öneririm. Benzer bir problem yaşamıştım, sorun çözüldü.

Kardeş, belki Xbox'un ayarlarından 2k 120 hz'yi seçmelisin. HDMI 2.0 kablo kullan, bazen kablo sorun yaratabilir. Monitör menüsünden de çözünürlüğü kontrol et. Eğer olmazsa, teknik destek almanı öneririm. Benzer bir problem yaşamıştım, sorun çözüldü.
2k 120 hz yokki ayarlarda baya bi kurcaladim gelmedi 2k 120.1080 120 hz var 4k 60 veriyor birde . Malum 60 hz oyun deneyimi cok kotu. Monitörun hdim surumu yetersiz kaliyor olabilir mi acaba Dp kablo ile pc de 2k 180 goruntu var. Cevirici felan mi lazim acaba anlamadim ki

Geri