Recberksan
80+

- Reaksiyon skoru
 - 6

İkiside alınmaz. 24 inç olur mu? Hem 1080P için daha iyi.
küçük monitörüm var zaten büyük ekran istiyorumİkiside alınmaz. 24 inç olur mu? Hem 1080P için daha iyi.
Bu bütçede düzgün 27 inç monitör yok.küçük monitörüm var zaten büyük ekran istiyorum
peki bu 3 ünden hangisi önerin olurBu bütçede düzgün 27 inç monitör yok.
Hiçbiri. 27 inç isteğinizden vazgeçin.peki bu 3 ünden hangisi önerin olur
ne önericen peki?Hiçbiri. 27 inç isteğinizden vazgeçin.
ne önericen peki?
önerin iyi ama bende 18 inç var ve küçük kalıyo bende bunu büyütmek amamçlı alıyorumRehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
25 inç size yeterli gelecektir.önerin iyi ama bende 18 inç var ve küçük kalıyo bende bunu büyütmek amamçlı alıyorum
gözden geçiricem25 inç size yeterli gelecektir.
fiyatlara baktım açıkçası biraz daha verip 27 daha iyi mönitör alınır 4300 e pek değmez25 inç size yeterli gelecektir.
6 Bin TL'e kadar düzgün bir 27 inç monitör yok. Mesela o Wiewsonic monitör pek çok konuda zayıf.fiyatlara baktım açıkçası biraz daha verip 27 daha iyi mönitör alınır 4300 e pek değmez
5k itopyada zaten küçük özellikleri iyi monitörüm var ama konuyu 27 inç önerisi için açtım6 Bin TL'e kadar düzgün bir 27 inç monitör yok. Mesela o Wiewsonic monitör pek çok konuda zayıf.