Seker hastasıyım. Insulin kullanıyorum. Eğer fazla doz insulin yaparsam ne olur?
Üniversite sınavını kazanamassam insulinle intihar etmeyi düşünüyorum. Çünkü benim diğerleri gibi sinava 2.kez girme şansım yok
Bu son değil .
Bakın üniversite konusunda sizi kariyer odaklı hazırlayan bir kurum değil gene siz çabalayacaksınız sonunda.
Ancak okuyup asgari ücret meselesi ise o tamami ile siz ne yapıp ettiğinizle ilgili eğer siz sanayide çalışsa uçacak çocuğa 4 yıl teorik ağır bir matematik verirseniz soğur ve sevmediğinden dolayı da o bölümle ilgili bir şey yapmaz.
Üniversite bir hedefiniz varsa okunur yoksa okunmaz çünkü o teorik bilgilerin değerli olmasının tek şartı sizin bir amaçta onları kullanmanızdır.
Bakın artık 2 yıllıklar çok önemli bir yere geldi mesela.
Piyasada teknisyen yok mesela.
Mühendis var teknisyen yok.
Bu halkın inşaatçıya da şöföre de çırağa ve ustaya da ihtiyacı var
Ülkecenek yıllarca o sanayide çalışmak istemiyorsan oku dendi de kimse demedi o adamın ne kadar kazandığını .
Artık göstermeyin o bu şu bunu yapıyor sen yapma diye.
Sıva çekmeyi sevebilirsiniz gidin duvar sıvası yapın emin olun daha mutlu olursunuz ve sevdiğiniz bir iş olduğundan kendinizi o alanda geliştirip iyi kazançlar elde edebilirsiniz.
He kazanç hep iyi de olamaz yeri gelecek bedava yeri gelecek asgari yeri gelecek yüksek maaşları göreceksiniz bunun garantisi hiçbir yerde yok malesef.
Lütfen ama lütfen bu bir son değil yapmayın etmeyin .