Neler Yeni

Fazla protein alırsak ne olur?

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ege
Sporda kaç gr protein alınır o konuda pek bi bilgim yok ama normal bir insana göre 180 200 gr protein gayet de fazla kanka
Normalde kilo başına 1 gram hesaplanıyor sporcular için 1.8 ile 2 arası değişiyor genelde

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Sporda kaç gr protein alınır o konuda pek bi bilgim yok ama normal bir insana göre 180 200 gr protein gayet de fazla kanka
normal bi insana tabi ki fazla
ama özellikle vücut geliştirme için,kas inşa etmeye dayalı bi spor için bu değerler çok anormal değil,anormal ama çok değil yani
bu soruları sorduğuna göre çok köklü bi vücut geliştirme geçmişin yok,burdan da çok bi kütlen olmadığını düşünüyorum o yüzden bu miktar sana fazla konu sahibi arkadaşım(kesin bişey diyemeyiz tabi ama %80 böyle durum) o yüzden sen ihtiyacını öğrenmeye bak
bu değerler yıllarını vermiş insanlara bile fazla olabilir
180 200 harbiden azımsanmayacak bi değer dostum
uzaktan bişey söylemek doğru değil ama sana 140 150gr protein fazlasıyla yeterli olur

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ege
normal bi insana tabi ki fazla
ama özellikle vücut geliştirme için,kas inşa etmeye dayalı bi spor için bu değerler çok anormal değil,anormal ama çok değil yani
bu soruları sorduğuna göre çok köklü bi vücut geliştirme geçmişin yok,burdan da çok bi kütlen olmadığını düşünüyorum o yüzden bu miktar sana fazla konu sahibi arkadaşım(kesin bişey diyemeyiz tabi ama %80 böyle durum) o yüzden sen ihtiyacını öğrenmeye bak
bu değerler yıllarını vermiş insanlara bile fazla olabilir
180 200 harbiden azımsanmayacak bi değer dostum
uzaktan bişey söylemek doğru değil ama sana 140 150gr protein fazlasıyla yeterli olur
Protein tozu kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben bigjoy whey protein tercih ediyorum sizce nasıl bir marka?

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Erdoğan Aktaş
Merhaba 17 yaşındayım yaklaşık 4 aydır vücut geliştirme sporunun içerisindeyim, bu protein mevzusunu biraz fazla abartıyorum, protein tozuyla birlikte günde aldığım protein miktarı 180-200gram oluyor kilom 84 sizler bu sporla kaç aydır ilgileniyorsunuz aranızda hiç fazla proteinden hastalanan oldu mu?
Kgx2-2.5gram normal üstü gereksiz bulk dönemi kgx2gr alabilirsin ama diyet dönemi 2.5gr protein ağırlıkli hiçbirisey olmaz ama geçme kg x2.5gr

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Protein tozu kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben bigjoy whey protein tercih ediyorum sizce nasıl bir marka?
hayatımda birkaç istisna hariç supplement kullanmadım,illaki faydalı olanlar var ama ben gerek duymadım
markalarla ilgili fazlasıyla bilgi kaynağı vardır büyük ihtimal internette,ordan öğrenebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,236
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom