Fazladan 8 gb ram ne kadar etki eder?

Violynn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
Arkadaşlar sistem parçalarım şöyle
1650s
xpg 8 gb 3000 mhz ram
b450m dragon bulk
1600 af
çoğu oyunda kasma ya da anlık fps düşüşünden bıktığım için dün aynı ramden bir tane daha aldım tahmini salı gelirmiş 8 gb ram'i taktığımda fps değerleri ne kadar artar? dual channel vs olayları nedir?

1650s
xpg 8 gb 3000 mhz ram
b450m dragon bulk
1600 af
çoğu oyunda kasma ya da anlık fps düşüşünden bıktığım için dün aynı ramden bir tane daha aldım tahmini salı gelirmiş 8 gb ram'i taktığımda fps değerleri ne kadar artar? dual channel vs olayları nedir?
İyi bir verim alırsın bilgisayardan.

Cod oynarsın mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayardan tam verim alırısın

Çok fark eder.

1650s
xpg 8 gb 3000 mhz ram
b450m dragon bulk
1600 af
Ciddi RAM yetmezliği yaşadığın oyunlarda iyi bir performans artışı olur. RAM yetmezliği yaşamadığın oyunlarda 10-15 FPS oynar (Dual Channel yapacaksan).

Ciddi RAM yetmezliği yaşadığın oyunlarda iyi bir performans artışı olur. RAM yetmezliği yaşamadığın oyunlarda 10-15 FPS oynar (Dual Channel yapacaksan).
anakartta zaten 2 ram slotu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hele rustta nolur acaba saniye başı drop yiyordum

Kasma ve drop sorunu ortadan kalkar, çoğu oyunda FPS'in 15-20 civarı artar.

30-40 FPS farkedecek oyunlar bile oluyor. Kısaca dual channel candır, hayat kurtarır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,458
Üyeler
175,218
Son üye
asdf1234
Geri