Beleşçi.Merhaba epic games ücretsiz gta5 verdiğinde sadece 1 tane aldım acaba elinde fazladan hesap olan bana verebilir mi çok acilde lütfen yardım edin
İnsanları zorlamıyorum bile rica ettim isteyen verir isteyen vermez kimse hesap vermesede bir şey diyemem çok boş mesajBeleşçi.
En sinir olduğum insan türlerinden.
Hocam dilenmek ne boş yapmaDilenmek yasak diye biliyorum.
Donanım arşivi Kuralları'nın 14.cü maddesini ihlal ediyorsunuz. Ban/Uyarı yiyeceksiniz.İnsanları zorlamıyorum bile rica ettim isteyen verir isteyen vermez kimse hesap vermesede bir şey diyemem çok boş mesaj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam dilenmek ne boş yapma
20 TL'ye fln alırsın belki ikinciel bölğümüne bakMerhaba epic games ücretsiz gta5 verdiğinde sadece 1 tane aldım acaba elinde fazladan hesap olan bana verebilir mi çok acilde lütfen yardım edin
Yani haklısın tabii para verebilirim ama tahmini kaç para vermem gerekir onu bilmiyorumÜcretsiz hiçbir insan vermez
Ama bir şey karşılığında isteyebilirsiniz
yapacak bir şey yokDonanım arşivi Kuralları'nın 14.cü maddesini ihlal ediyorsunuz. Ban/Uyarı yiyeceksiniz.
Neyine yetmiyor 1 taneMerhaba epic games ücretsiz gta5 verdiğinde sadece 1 tane aldım acaba elinde fazladan hesap olan bana verebilir mi çok acilde lütfen yardım edin
Kendim için değil bir tanıdığım için istedim yoksa aynı oyundan 2 tane olması çok boş bir şeyNeyine yetmiyor 1 tane
aynen öyleSanal dilenci
Zaten öylesin bayram olunca IBAN atanlardan farkın yokKendim için değil bir tanıdığım için istedim yoksa aynı oyundan 2 tane olması çok boş bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen öyle