dostum yorumlamaya gerek yok galatasarayın tarihindeki en büyük başarısı fenerbahçe ile aynı ligte oynamasıdırSizce gs neden kaybetti ?
Zort ahshahhshahshajsj, asıl fenerin en büyük başarısı budur.dostum yorumlamaya gerek yok galatasarayın tarihindeki en büyük başarısı fenerbahçe ile aynı ligte oynamasıdır
dostum gsnin 22 fbnin 19,gs üst üste 4 kere ligi şampiyon bitirdi,avrupa ligini kazandı.dostum yorumlamaya gerek yok galatasarayın tarihindeki en büyük başarısı fenerbahçe ile aynı ligte oynamasıdır
Bunlar holigan olduğu için laf anlatamazsın.dostum gsnin 22 fbnin 19,gs üst üste 4 kere ligi şampiyon bitirdi,avrupa ligini kazandı.
FENER ?
Korkak futbol, kalitesiz orta saha. Mostafa'nın hasta olması
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zort ahshahhshahshajsj, asıl fenerin en büyük başarısı budur.
biraz ağlıyorsun gibi?Bunlar holigan olduğu için laf anlatamazsın.
asdasasasas fener ZTK da mı önde?biraz ağlıyorsun gibi?
eski şeylerle avuna avuna bu haldeyiz zaten kimse neden yeni kupa almıyoruz veya neden tekrar başarılı olmuyoruz demiyor 22 sene önceki şeyle övünmeye devam fenerli değilim ama çok ağlıyorsunuzasdasasasas fener ZTK da mı önde?
Fener Lig şampiyonluğunda mı önde?
Fener Türkiye Süper Kupada mı önde?
Fener ülkeye UEFA kupası mı soktu?
Fener ülkeye UEFA SÜPER KUPAYI mı soktu?
madem avrupa ligini kazandı o kupayı ve ilk 11 paylaşırken neden yarısının yüzü siyahla boyanıyor tanıdık geldi mi sebebidostum gsnin 22 fbnin 19,gs üst üste 4 kere ligi şampiyon bitirdi,avrupa ligini kazandı.
FENER ?
ağlamakla alakası yok çocukca cümleler kurmayın fener kaç yıldır şampiyon oluyor.GS 4 sene önce 2 sene üst üste şampiyon oldu ziraati de aldıeski şeylerle avuna avuna bu haldeyiz zaten kimse neden yeni kupa almıyoruz veya neden tekrar başarılı olmuyoruz demiyor 22 sene önceki şeyle övünmeye devam fenerli değilim ama çok ağlıyorsunuz
Adam burda f*net>Galatasaray derse kulüp başarısıyla gelirim. Daha bu sene bile Avrupa'da namağlup gruptan çıkıp Barcelona karşında Nou Camp'da berabere kaldık. Ali Samiyen'de bir gol farkla elendik, siz ne yaptınız?eski şeylerle avuna avuna bu haldeyiz zaten kimse neden yeni kupa almıyoruz veya neden tekrar başarılı olmuyoruz demiyor 22 sene önceki şeyle övünmeye devam fenerli değilim ama çok ağlıyorsunuz