Neler Yeni

FB - GS Derbisini Yorumlayalım

grkn_yt1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
gürkan

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tüm sezonu defansa yatarak geçiren, uzun top dışında organizasyonu olmayan bir takım çünkü Galatasaray. Topu Kereme at, Kerem de bir şeyler sergilesin ya da hemen oradaki defans hata yapsın da Gomise topu ulaştıralım gol atsın. Zaten 2 tane net paslık pozisyonda topu ezdi. Takım oyunu oynayan bir takımda Kerem Aktürkoğlu kendine forma filan bulamaz.

Bir diğer etken ise Fenerbahçe 7 maçlık yenilmezlik serisi yapsın, gelene geçene pozitif futbolla evine göndersin bu şartlarda Galatasaray yenmeyi bekliyorduysa maç istedikleri kadar tekrarlansın her tekrarlanmada Fenerbahçe yener.

Pulgar geldi adam 1 dakika bile top oynamadı. :D
Fatih Terime sorun. Bu kadronun bu kadar kalitesiz olduğunu. Emre Akbabayı gönderiyorsun ve aldığın kişi Berkan. :D
Şimdi tabii Fatih Hocam Avrupada başarılı oldu da onun sebebi karşıdaki takımlar fazla özgüvenliydi ve takımdaki oyuncular maç seçerek oynuyordu.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,830
İsim
Mert Can Ergün
Ahahhahahahah 8taş taraftarısın büyük ihtimal. Hadi git lizbondan içerde dışarda 4 ye. Ali Samiyen'den acınınız var tabi 😂
Benim bütün istatistiklerime cevabın sadece ağlama, holigansin sanki, git başımdan oldu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
gs nın dustugu durum cok kotu ben şahsen artık futbol izlemeyiyorum

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Fenerbahce istediği oyunu oynadı aynı anda hem oynadı hem Galatasaraya oynattirmadi bu yüzden yendi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fatih Terime sorun. Bu kadronun bu kadar kalitesiz olduğunu. Emre Akbabayı gönderiyorsun ve aldığın kişi Berkan. :D
Şimdi tabii Fatih Hocam Avrupada başarılı oldu da onun sebebi karşıdaki takımlar fazla özgüvenliydi ve takımdaki oyuncular maç seçerek oynuyordu.
Fatih Terim son 4 sezonda sadece Galatasaray'a zarar verdi. İster bana katılsınlar ister katılmasınlar. Hiç bir şekilde futbol adına bir şey izlemedik 4 sezondur. Avrupa'da rakip takım defansa yatmıyor bulduğun boşluklarla maçı kazanabiliyorsun. Geç bir Anadolu takımının karşısına bu durum böyle değil. Fatih Terim'i seviyoruz ama iş bitti.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,830
İsim
Mert Can Ergün

@✓Arda bir şey diyecem engelliceksin gibime geliyor​

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Tüm sezonu defansa yatarak geçiren, uzun top dışında organizasyonu olmayan bir takım çünkü Galatasaray. Topu Kereme at, Kerem de bir şeyler sergilesin ya da hemen oradaki defans hata yapsın da Gomise topu ulaştıralım gol atsın. Zaten 2 tane net paslık pozisyonda topu ezdi. Takım oyunu oynayan bir takımda Kerem Aktürkoğlu kendine forma filan bulamaz.

Bir diğer etken ise Fenerbahçe 7 maçlık yenilmezlik serisi yapsın, gelene geçene pozitif futbolla evine göndersin bu şartlarda Galatasaray yenmeyi bekliyorduysa maç istedikleri kadar tekrarlansın her tekrarlanmada Fenerbahçe yener.

Fatih Terim i savundukları zaman da cevap verince haksız konuma düşüyorsun. Ben de Fatih Terim i seviyorum ama bu sene bu kadroyu o kurdu. Cicaldau ya 7, Berkan a 4 m Euro veriyorsun daha ne olsun.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,830
İsim
Mert Can Ergün
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç