FB - GS Derbisini Yorumlayalım

Ahahhahahaha Barcelona oynamayı bilmiyormuş ahsjanahahahanshhahdh.
Lizbondan içerde dışarda 8 yiyen takımın taraftarı mı söylüyor bunu?
Yoksa Sparta Prag'a elenen takımın taraftarı mı?
ağladığın o kadar belli ki max fanatik

Kerem de dün çok kötüydü. Çok bencil oynuyor. İleride tek düzgün oynayan Babel di.
Babel çok mükemmel değil ama tarafların üstüne çok gittigini düşünüyorum. Dün ki maçta bir pozisyonu vardı çok güzeldi.

Babel çok mükemmel değil ama tarafların üstüne çok gittigini düşünüyorum. Dün ki maçta bir pozisyonu vardı çok güzeldi.
En azından ayağında topu saklayabiliyor. Cicaldau resmen hayalet, var la yok arası.

o barcelona ile berabere kalmayı başarı mı sanıyorsun :D adamlar top bile oynıyamıyor eski adı var artık gece sizi nasıl ağlattılarsa hala devam ediyor heralde neyse laf anlamazsınız kg
Barcelona mı oynayamıyor? 15 maçtır yenilgi yüzü görmüyorlar, Şampiyonlar Ligi'nde terör estiren Real Madrid'e deplasmanda 4 attılar ki çok rahat 7-8 olacak maçtı. Barcelona çok formda ve çok da iyi oynuyorlar.

Dün Var hakemi ne yapıyordu? Var a bir kere bile gidilmedi. İrfan Can la Keremin pozisyonda kırmızı çıkabilirdi

22 sene öncesinin şeyi OKFHPKFDPOKHFDOKP çocuk git başımdan sabah sabah
Ahahhahahahah 8taş taraftarısın büyük ihtimal. Hadi git lizbondan içerde dışarda 4 ye. Ali Samiyen'den acınınız var tabi 😂
Benim bütün istatistiklerime cevabın sadece ağlama, holigansin sanki, git başımdan oldu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

bana göre sabah benim iş saatlerim farklıdır gece de giderim öğlende sabah ta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_82.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,508
Üyeler
185,752
Son üye
ONDER BABA