Benim hesabı verirdim aile modunda ama dolu full arkadaşlar oynuyoTek sende olmaz mümün deil pek çok kişiye satılanlar var hep, ya 5-6 yıl kırılmasını beklicen ya alan bi arkadaşının hesabını Alcan çevrimdışında oynucan yada oyunu Alcan
seyden dedim hocam mesela benim kariyere baskalari girip kurcalamasin falan diye bu gamesatista falan var hesaplar 25 30tlye offlineTek sende olmaz mümün deil pek çok kişiye satılanlar var hep, ya 5-6 yıl kırılmasını beklicen ya alan bi arkadaşının hesabını Alcan çevrimdışında oynucan yada oyunu Alcan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim hesabı verirdim aile modunda ama dolu full arkadaşlar oynuyo
yok öyle bi durum olmaz kurcalamayamazlar yalnız o sitelerdeki hesaplar düzgün olmayabilir geçen arkadaşıma aldık 39tl ye too many computers diye bi hata vermişseyden dedim hocam mesela benim kariyere baskalari girip kurcalamasin falan diye bu gamesatista falan var hesaplar 25 30tlye offline
Aylık 5 tane bilgisayar etkinleşebilir.yok öyle bi durum olmaz kurcalamayamazlar yalnız o sitelerdeki hesaplar düzgün olmayabilir geçen arkadaşıma aldık 39tl ye too many computers diye bi hata vermiş
varmı güvenilir bir site öneriniz hocamyok öyle bi durum olmaz kurcalamayamazlar yalnız o sitelerdeki hesaplar düzgün olmayabilir geçen arkadaşıma aldık 39tl ye too many computers diye bi hata vermiş
Aylık 5 tane bilgisayar etkinleşebilir.