Neler Yeni

fc 24 nereden bulabilirim

Serkan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serkan Kalaycı
ea play 1 dolara 1 aylık almıştım süresi bitti şimdi, sadece kariyer oynamalık tek bende olacak hesap guvenilir offline hesap temin edebileceğim bir yer var mı yardımcı olursanız sevinirim

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Tek sende olmaz mümün deil pek çok kişiye satılanlar var hep, ya 5-6 yıl kırılmasını beklicen ya alan bi arkadaşının hesabını Alcan çevrimdışında oynucan yada oyunu Alcan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek sende olmaz mümün deil pek çok kişiye satılanlar var hep, ya 5-6 yıl kırılmasını beklicen ya alan bi arkadaşının hesabını Alcan çevrimdışında oynucan yada oyunu Alcan
Benim hesabı verirdim aile modunda ama dolu full arkadaşlar oynuyo

Serkan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serkan Kalaycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim hesabı verirdim aile modunda ama dolu full arkadaşlar oynuyo
seyden dedim hocam mesela benim kariyere baskalari girip kurcalamasin falan diye bu gamesatista falan var hesaplar 25 30tlye offline

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
seyden dedim hocam mesela benim kariyere baskalari girip kurcalamasin falan diye bu gamesatista falan var hesaplar 25 30tlye offline
yok öyle bi durum olmaz kurcalamayamazlar yalnız o sitelerdeki hesaplar düzgün olmayabilir geçen arkadaşıma aldık 39tl ye too many computers diye bi hata vermiş

Serkan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serkan Kalaycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom