Hasan enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 196
GÜZEL İNDİRİM BENİM GİBİ YENİ ALICAKLAR İÇİN KACİRİLMAMALI ŞİMDİDEN İYİ OYUNLAR
Hocam dün akşam baktım ps de sadece ultimate sürüm indirimdeydi o da 800tl idi. Emin misiniz?GÜZEL İNDİRİM BENİM GİBİ YENİ ALICAKLAR İÇİN KACİRİLMAMALI ŞİMDİDEN İYİ OYUNLAR
Hocam dün akşam baktım ps de sadece ultimate sürüm indirimdeydi o da 800tl idi. Emin misiniz?
allah allah ps tracker dan attım az önceki ss i orda yanlış gösteriyor demekkiYalan sandım da doğruymuş.![]()
EA SPORTS™ FC 26 - PS4 ve PS5 Oyunları | PlayStation
EA SPORTS™ FC 26'yı resmî PlayStation internet sitesinde keşfedin. En son oynanış detaylarına ve özelliklerine, ekran görüntülerine ve fragmanlara göz atın. Yeni iyileştirmeler ve oyun modları hakkında bilgi edinin. Sürümlere göz atın ve oyunu doğrudan PlayStation.com'dan satın alın.www.playstation.com
@KromSadece bende mi hata veriyor ya?Alıntıyı görüntüle
@Hasan enesSadece bende mi hata veriyor ya?Alıntıyı görüntüle
Knk PS store bakiye yükle öyle al knk
Niye yalan soyliyim kardeşimYalan sandım da doğruymuş.![]()
EA SPORTS™ FC 26 - PS4 ve PS5 Oyunları | PlayStation
EA SPORTS™ FC 26'yı resmî PlayStation internet sitesinde keşfedin. En son oynanış detaylarına ve özelliklerine, ekran görüntülerine ve fragmanlara göz atın. Yeni iyileştirmeler ve oyun modları hakkında bilgi edinin. Sürümlere göz atın ve oyunu doğrudan PlayStation.com'dan satın alın.www.playstation.com
Bekle deneyeyim hocamda bakiye nereden yükleniyorKnk PS store bakiye yükle öyle al knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye yalan soyliyim kardeşim
Hocam sanırım dolar olarak alınıyor ve en düşük 10 dolardan basliyorKnk PS store bakiye yükle öyle al knk
Niye yalan soyliyim kardeşim
Bekle deneyeyim hocamda bakiye nereden yükleniyor
Hocam sanırım dolar olarak alınıyor ve en düşük 10 dolardan basliyor
Bekle deneyeyim hocamda bakiye nereden yükleniyor
OlduBekle deneyeyim hocamda bakiye nereden yükleniyor
Buldum hocam deneyenler olursa başka mobil uygulamadan olmuyor Chrome dan yapmak lazim
Buldum hocam deneyenler olursa başka mobil uygulamadan olmuyor Chrome dan yapmak lazim
Hayırlı olsunBekle deneyeyim hocamda bakiye nereden yükleniyor
Oldu![]()
EyvallahHayırlı olsun
Satabilirsen daha ucuza gelir yani mantıkli ancak o CD yi saklarsan ilerde nostaljik olur gerçi ileride dijitalinide oynayabilirsin sat gitsinBende FC24 CD olarak var ve sıfır fiyatı da 1500 lira civarında. CD'yi satıp dijital alıp online olarak devam etmek mantıklı bir hamle mi sizce?