daybreakersx
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Bunu yaptım repair yaptım EA app'ini sildim yaptım genede olmadı.https://learn.microsoft.com/en-us/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170 bu bağlantıda x64 ü indirip kurun pc yeniden başlatın. deneyin. olmazsa x84 inidirp kurun pc yeniden başlatın deneyin
Win 11 Entterprise 24H2 // Windows Media Future olması lazım fakat microsoft'la görüştüm bazı hata sebebiyle yüklenemiyor dendi çok ilginçwindos dosyalarınıa onarım yaptınız mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
windows kaç bu arada sizin
Yapmadım fakat sistemim güncel ve sürekli güncelleştirme alıyorWin 11 Entterprise 24H2 // Windows Media Future olması lazım fakat microsoft'la görüştüm bazı hata sebebiyle yüklenemiyor dendi çok ilginç
güncelleme alsa da hatalı dosyalar güncellemede onarılmıyorWin 11 Entterprise 24H2 // Windows Media Future olması lazım fakat microsoft'la görüştüm bazı hata sebebiyle yüklenemiyor dendi çok ilginç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapmadım fakat sistemim güncel ve sürekli güncelleştirme alıyor
Bilgin için teşekkürler hepsini tek tek tekrardan yapacağım aksi takdirde bişey olursa burdan yazarım hocam ^^güncelleme alsa da hatalı dosyalar güncellemede onarılmıyor
cmd yönetici olarak çalıştırıp ''DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth'' kopyala yapıştır yapın bu denetleme biraz uzun sürer bittikten sonra da ''sfc /scannow'' yapıştırıp enter'a basın tamamlanınca bi yazı çıkacak onu türkçeye çevirip onarıldı vs yazarsa onarım tamamlanmıştır.
Windows Resource Protection did not find any integrity violations. (Windows Kaynak Koruması herhangi bir bütünlük ihlali bulamadı.)güncelleme alsa da hatalı dosyalar güncellemede onarılmıyor
cmd yönetici olarak çalıştırıp ''DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth'' kopyala yapıştır yapın bu denetleme biraz uzun sürer bittikten sonra da ''sfc /scannow'' yapıştırıp enter'a basın tamamlanınca bi yazı çıkacak onu türkçeye çevirip onarıldı vs yazarsa onarım tamamlanmıştır.
videoyu göremiyorum yüklenmiyor fakat çok ilginç bir durum ne EA ne XBOX çözebildi sorunumu rica etsem bana özelden ulaşmak için iletişim bilgilerini bırakır mısın sen çözecekmişsin gibi hissediyorum.şöyle bir video daha var bunu da denediniz mi steam olmasına aldırmayın ea dan yapılabiliyor