Neler Yeni

FC 24 REINSTALL HATASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan
Merhabalar geçtiğimiz 3 gün önce Xbox GamePass satın aldım FC24'ü indirdim fakat böyle bir hata alıyorum ne xbox yetkilileri ne de EA destek yetkileleri çözebildi defalarca silip yüklememe rağmen sürekli şu hatayı alıyorum

EA FC 24 theres a problem with your game please reinstall​

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
windos dosyalarınıa onarım yaptınız mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows kaç bu arada sizin

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan
windos dosyalarınıa onarım yaptınız mı

windows kaç bu arada sizin
Win 11 Entterprise 24H2 // Windows Media Future olması lazım fakat microsoft'la görüştüm bazı hata sebebiyle yüklenemiyor dendi çok ilginç

Win 11 Entterprise 24H2 // Windows Media Future olması lazım fakat microsoft'la görüştüm bazı hata sebebiyle yüklenemiyor dendi çok ilginç
Yapmadım fakat sistemim güncel ve sürekli güncelleştirme alıyor

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler

Yapmadım fakat sistemim güncel ve sürekli güncelleştirme alıyor
güncelleme alsa da hatalı dosyalar güncellemede onarılmıyor
cmd yönetici olarak çalıştırıp ''DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth'' kopyala yapıştır yapın bu denetleme biraz uzun sürer bittikten sonra da ''sfc /scannow'' yapıştırıp enter'a basın tamamlanınca bi yazı çıkacak onu türkçeye çevirip onarıldı vs yazarsa onarım tamamlanmıştır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan
cmd yönetici olarak çalıştırıp ''DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth'' kopyala yapıştır yapın bu denetleme biraz uzun sürer bittikten sonra da ''sfc /scannow'' yapıştırıp enter'a basın tamamlanınca bi yazı çıkacak onu türkçeye çevirip onarıldı vs yazarsa onarım tamamlanmıştır.
Bilgin için teşekkürler hepsini tek tek tekrardan yapacağım aksi takdirde bişey olursa burdan yazarım hocam ^^

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan
Windows Resource Protection did not find any integrity violations. (Windows Kaynak Koruması herhangi bir bütünlük ihlali bulamadı.)

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
şöyle bir video daha var bunu da denediniz mi steam olmasına aldırmayın ea dan yapılabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan
şöyle bir video daha var bunu da denediniz mi steam olmasına aldırmayın ea dan yapılabiliyor
videoyu göremiyorum yüklenmiyor fakat çok ilginç bir durum ne EA ne XBOX çözebildi sorunumu rica etsem bana özelden ulaşmak için iletişim bilgilerini bırakır mısın sen çözecekmişsin gibi hissediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,568
Üyeler
172,384
Son üye
mamirltw
Top Bottom