FC 25 alınır mı? yoksa parayı FC 26yamı biriktirmeliyim

Doğru diyosun hocam peki fc 26 alınır mı? değer mi bu paraya
Ben hep UT için alıyorum bir de tuttuğum takım geleceği için alacağım.
Single takılan adam almasa da bir şey kaybetmez.

Anladım hocam sağol para biriktirip alıcam

Merhabalar Fc 25 şuan indirimde 600 tl gibi bir fiyatı var ama 2 ay sonra sunucuları kapanıyor Fc 25 e gerek varmıdır yoksa Türkiye büyük kulüblerinin lisanslı olduğu Fc 26 yamı para biriktirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
kim diyor sunucular kapanacak diye ben hala fc24 oynuyorum. ama bu kadar geç başlayıp kadro kurmak vs işkence olur. seasons oynuyorum ben daha zevkli geliyor.

kim diyor sunucular kapanacak diye ben hala fc24 oynuyorum. ama bu kadar geç başlayıp kadro kurmak vs işkence olur. seasons oynuyorum ben daha zevkli geliyor.
Hocam bütün kartlar gidiyo doğru dürüst paketlerden birşeyler çıkmıyor destek kesiliyo onu demek isteniştim

Hocam bütün kartlar gidiyo doğru dürüst paketlerden birşeyler çıkmıyor destek kesiliyo onu demek isteniştim
evet doğru. şuanda fc25 showcase ile ücretsiz ultimate team oynayabiliyorsun bu arada bende dün öğrendim. ne kadar süre devam eder bilmiyorum ama 26 çıkana kadar idare edersin.

evet doğru. şuanda fc25 showcase ile ücretsiz ultimate team oynayabiliyorsun bu arada bende dün öğrendim. ne kadar süre devam eder bilmiyorum ama 26 çıkana kadar idare edersin.
Tamamdır hocam showcase denerim

Ultimate oynamıyorsan gereksiz indirime düşünce alırsın 26yı evde takılırım arkadaşlarla diyorsan 25 al geç

Wl'de 10-11 win alan biri olarak ve FIFA 14'ten beri FIFA oynayan biri olarak söylüyorum, FC 25 alma. En iyi oyun her zaman en güncel oyundur, parayı FC 26 için harca. 1 aylık EA play al geçenlerde 40 TL'ye düştü sanırım, FC 25 onun içinde olmalı. Ayrıca FC 25 alırsan da sunucuları birkaç ay sonra kapanmıyor, en az 2-3 sene online oynanabilir olacak.

Anladım hocam teşekkür ederim

Kanka pass'ten fifa 25 oyna, 26 için para biriktir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,941
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri