- Reaksiyon skoru
- 924
Ne bileyim varsaydım da bulundum ben24 indirimde ne kadara dusuyor bilader
Ne bileyim varsaydım da bulundum ben24 indirimde ne kadara dusuyor bilader
Ben hep UT için alıyorum bir de tuttuğum takım geleceği için alacağım.Doğru diyosun hocam peki fc 26 alınır mı? değer mi bu paraya
tek ut oynuyorum kariyer pek bana göre değilUltimate team oynuyor musun
kim diyor sunucular kapanacak diye ben hala fc24 oynuyorum. ama bu kadar geç başlayıp kadro kurmak vs işkence olur. seasons oynuyorum ben daha zevkli geliyor.Merhabalar Fc 25 şuan indirimde 600 tl gibi bir fiyatı var ama 2 ay sonra sunucuları kapanıyor Fc 25 e gerek varmıdır yoksa Türkiye büyük kulüblerinin lisanslı olduğu Fc 26 yamı para biriktirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Hocam bütün kartlar gidiyo doğru dürüst paketlerden birşeyler çıkmıyor destek kesiliyo onu demek isteniştimkim diyor sunucular kapanacak diye ben hala fc24 oynuyorum. ama bu kadar geç başlayıp kadro kurmak vs işkence olur. seasons oynuyorum ben daha zevkli geliyor.
evet doğru. şuanda fc25 showcase ile ücretsiz ultimate team oynayabiliyorsun bu arada bende dün öğrendim. ne kadar süre devam eder bilmiyorum ama 26 çıkana kadar idare edersin.Hocam bütün kartlar gidiyo doğru dürüst paketlerden birşeyler çıkmıyor destek kesiliyo onu demek isteniştim
Tamamdır hocam showcase denerimevet doğru. şuanda fc25 showcase ile ücretsiz ultimate team oynayabiliyorsun bu arada bende dün öğrendim. ne kadar süre devam eder bilmiyorum ama 26 çıkana kadar idare edersin.