steamden alacağım ama hesapta 70 dolar var daha fazla vermek istemiyorumİcon geliyor ama alıcaksan ultimate al o çok mantıklı 2 ay içinde 6k fc point veriyor baya iyi şey var ama alırken kontrol et hangi platformdan alıcaksın ?
ne kadara geldi hocamben ea play pro aldım bf6 ile birlikte oynucam diye ukrayna vpn ile ultimate sürümle aynı paraya geliyor hem de bütün oyunları oynayabiliyorsun tr standarttan daha ucuza geliyor aklında olsun pcden alıcaksan soruna gelirsek de düz sürümün bi avantajı yok ultimate alırsan fp falan veriyor
ea play pro ile fc 26 almak istiyorum .vpn ile ukranya seçip alırsak oyun dilinde değişiklik oluyor mu ?.vpn ile alıp sıkıntı yaşayan oldu muben ea play pro aldım bf6 ile birlikte oynucam diye ukrayna vpn ile ultimate sürümle aynı paraya geliyor hem de bütün oyunları oynayabiliyorsun tr standarttan daha ucuza geliyor aklında olsun pcden alıcaksan soruna gelirsek de düz sürümün bi avantajı yok ultimate alırsan fp falan veriyor
70 dolara geliyor yıllık 2800 küsür ödedimsteamden alacağım ama hesapta 70 dolar var daha fazla vermek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne kadara geldi hocam
ben geçen sene ea fc almıştım vpn’le sene içinde hiç sorun yaşamadım oyun dilini zaten girerken seçiyorsun her şey seçilebiliyor yani bu sene de bf6 çıkacağı için de ea play pro alayım dedim oyunun boş sürümünü alırsan 1700 liraya falan denk geliyorea play pro ile fc 26 almak istiyorum .vpn ile ukranya seçip alırsak oyun dilinde değişiklik oluyor mu ?.vpn ile alıp sıkıntı yaşayan oldu mu