hocam eminmisiniz çok sacma geldi. ben oyunun antrenman moduna şuan 700 tl mi verdim ?Online oynayabilmeniz için live üyeliğiniz olmaniz lazım ya ultimate ya da core alacaksınız
merhaba.
fc 2024 satın aldım oyunu indirdim girdim ancak online modlara girerken xbox gamepass üyeliğini istiyor neden ?
oyunu zaten direk 700 TL'ye satın aldım. xboxgame pass a tekrar paramı vermem gerekiyor ?
Ben bilgisayarımda direk ea play pro ile alıp online oynayabiliyordum. (Oyunu hiç satın almadan aylık 150 TL'ye)merhaba xbox olsun ps olsun online oynamak paralı eskiden xbox da online oyun için live gold alınır idi şimdi ismini gamepass core olarak degiştirdiler zaten bu parayı her türlü vericeksiniz 2500 TL ye 13 aylık pass ultimate yapın 1 yıl kafanız rahat olur en azından
Hocam son sorum olacakkariyer falan oynayabiliyor olmaniz lazım sadece online giremezsiniz. onun icin dedigim gibi core veya ultimate almak zorundasınız.
Tesekkür ederimİkisinde de online oynayabilirsiniz
Ben bilgisayarımda direk ea play pro ile alıp online oynayabiliyordum. (Oyunu hiç satın almadan aylık 150 TL'ye)
Xbox içinde oyunu satın almadan, eaplay pro vs alıp direk oynayamıyorum değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam son sorum olacak
gamepass ultimate içinde fotoğrafta altta çevrimiçi cok oyunculu yazıyor
Bu ne anlama geliyor acaba.
core mod alsamda arkadaslarımla online yada kendim global ile online oynayabileceğim değilmi?