Forza Horizon 4 Ve Ne Yapsam Kurtulamadığım Gri Hatası

topr0ck

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar herkese,

Xbox Pass satın aldım. Forza'yı indirdim fakat gri ekran introdaki mevsimlerde kış mevsimindeki yarışın final çizgisini geçer geçmez çıkıyordu. Sonrasında internette araştırdım. Forza Fix 2.0, nazmozmn.bat, bluetooth, olay görünteliyicisi, program ayarlarında ''onar'', mikrofonu kapat. Hiç biri işe yaramadı.

Bir videonun yorumunda birisi oyunu silip yükledim şuan sorun yok demişti. Ben de ilk başta C diskine kurmuştum ve kurulumdayken duraklatmalarım olmuştu aslında yapacağım şey değil ama o an çok çekiyordu diye neti yapmıştım. Duraklatmalar dosyalarda hataya sebep olabilir dediler ki mantıklı da geldi. Sonrasında bu yorumunu okuduğum arkadaş da C diskinden silip D diskine kurmuş. Aynı şekilde ben de yaptım.

Bu kez oyuna girdim, introyu yaptım, arabamı seçtim, oyun araba sürerken atmıyor hiç yani rastlamadım böyle bir şeye fakat, yarışlara girerken sinematik girdiğinde, bazı yarışların bitiminde aynısını verdi. Bu bahsettiğim yöntemleri deneyerek tekrar açıp o yarışları da yaptım sorunu programla kurtardım sandım fakat ben öyle sanmışım bu denemelerime rağmen kurtulamadım.

Şuan da dublörlü kısımda yel değirmeninden atlayıp yere indiğimde sinematik girip Mıke: altyazısı çıktığında ekran önce kalıyor bir kaç saniye sonrasında o gri ekran geliyor... Arkadaşımla çok oynamak istiyorum online seviyesine gelip.

Bu arada oyunu game pass'ten açarken oyun penceresi açıldığında oyun gereksinimin altında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz diye bilgi çıkartıyor, sorun değil ben low ayarlara razıyım ki zaten ayarları daha oyuna girmeden oyun optimizasyonu otomatik olarak yaptı elle yapmaktan kurtuldum. Hiç takılma yaşamadım araba sürerken.
Bilgisayarım: Asus x415ea i5 11 / 8 GB / Intel Iris Xe 4 GB (Sistem kaldırmaz diyenler olursa diye; Gta V Online çok tatlı oynayabiliyorum.)
Ekran görüntüsü 2022-07-21 163224.png
Ekran görüntüsü 2022-07-21 162721.png

Son düzenleme:
Geri