Shiwa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 259
yedeklerdeki jota gider sanki ben kullanıyorum veya kkg yapmayı denekadro bu oyuncu öneriniz varmıdır almam gereken yada önerdiğiniz bi görev varmıdır onu tamamlıyım grealish cok yavas geliyo gibime geliyo ama plaseleri sağlam genel sağlam oyuncu öneriniz var mı kadroya akacak
kadın oyuncu harici güzel .dAlıntıyı görüntüle
benim kadro böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ortasaha sormuşsun trezeguet ucuz maliyetli güzel bu arada tavsiye ederim
ya o şimdilik işimi görüyo diye tutuyorum gold kartlara göre daha iyikadın oyuncu harici güzel .d
isterseniz bi ara topluca pro clubs girebiliriz
bu dizilişe geçmeyi düşünüyorum bende haaland süresi bitince o bitene kadar para biriktirip adam akıllı sol kanat çekip devam edicemAlıntıyı görüntüle
benim kadro böyle
ortasaha sormuşsun trezeguet ucuz maliyetli güzel bu arada tavsiye ederim
solkanatım suker o biraz ağır ama bitiriciliği iyi o da kkg de vardı en son ucuz maliyetli
knk ben bu dizilişi kimya için yaptım oyun içinde 442 dönüyorum bi esporcu var kaantüzün belki bilirsin onun takiği ile oynuyom çok iyibu dizilişe geçmeyi düşünüyorum bende haaland süresi bitince o bitene kadar para biriktirip adam akıllı sol kanat çekip devam edicem
valla bilmiyorum ama bakmam lazım benimde taktiklere dizilişlere klasman 5 e geldim zorlamaya başladılarknk ben bu dizilişi kimya için yaptım oyun içinde 442 dönüyorum bi esporcu var kaantüzün belki bilirsin onun takiği ile oynuyom çok iyi