POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Şu anda oyunda olan hangi SBC kolay yapılır? veya yapılmaya değer?
evet 2 hafta falan olmuştur kimya olaylarını da çözemedim kadro aşağıda attığım gibi.ut oynamaya yeni mi başladın ona göre taktik vericem![]()
kimya olayı soldaki gibi lig ve uyruktan geliyor mesela 3 tane ingiltereli kimya verir 3 tane süperlig kimya verir gibi kimyan en kötü kadroda bile 30 altına düşmesinevet 2 hafta falan olmuştur kimya olaylarını da çözemedim kadro aşağıda attığım gibi.
Yani böyle aman aman oynamıyorum arada takılmaya giriyorum kadroyu en fazla bu kadar yapabildim. Teşekkürler iyi akşamlar.kimya olayı soldaki gibi lig ve uyruktan geliyor mesela 3 tane ingiltereli kimya verir 3 tane süperlig kimya verir gibi kimyan en kötü kadroda bile 30 altına düşmesin
sbc lere gelince
hergün en düşükten başla üşenme günlük bronze günlük gümüş günlük altın vs bunlar her gün yenileniyor bunları yap
sonra 83+ yükseltmeler vs oluyor mesela 10 tane altın kart veriyosun düşük 1 tane totw yani sendeki siyah kartlardan veriyorsun sana 83+ kart atıyor o 83+ ları daha yüksek bir sbc ye basıyorsun ikon yükseltmelerine falan veriyosun onları da zincirleme sistem yani
böyle yaparak istediğin çoğu kartı alabilirsin biraz uğraşırsan 90+ reyting 33 kimya kadro kurarsın
sana tavsiyem fifa yayıncıları izle bol bol onlar anlatıyor şuan egearseven yayında mesela onu izleyebilirsin çok şey öğrendim ben ondan