FC26 PC FPS/Optimizasyon Sorunu

raseoo

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,

Oyun çıkmadan oyuna sırf erken erişebilmek için Ultimate Sürüm'ünü satın almıştım, indirdiğimde oyunu önce bir sorun çıkarmadı ardından bir süre sonra menüde bile FPS'in 5/10fps'e düşmesi moralimi bozdu. Oyundan çık gir yapınca fps düzeliyor ama maça girince fps yine 5e sabitleniyor ve 5den aşağıya düşmüyor veya artmıyor oyununun hepsi düşük ayarlarda. İşleme ölçeği bile en düşükteyken yine 5fps veriyor oyun. Youtube üzerinden her türlü videoların hepsini izledim, ekran kartımı güncelledim yinede çözüme ulaşamıyorum. Bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Optimizasyon güncellemesi bekliyorum 5aydır.

FC oyunları bilgisayarda genel olarak sorunlu. Gerçi konsolda da sorunludur da, orada 30-60 FPS sabit ve bir miktar da kaliteden kısıp sunduklarından sorunsuz çalışıyor.

Sistem özellikleriniz nedir?

İlk olarak ayarları sisteminiz iyiyse yükseltin veya genel grafik ayarında orta, yüksek çekerek deneyin. Her şeyi en düşüğe almayın.
Oyun için FPS'i 60 sabitleyin öyle oynamayı deneyin. Görseldeki unlimited yazanı 60 yapın yani.

2026-02-14_18-43.webp

Bağlantıda önerdiğim güncelleme kontrolleri ve ince ayarları harfiyen kendi sisteminize göre uygulayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,113
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri