Neler Yeni

Felsefe İçin Bu Söz Size Ne Anlatıyor?

Pair

80+ Bronze
Selamlar, bir şarkı içerisinde seçilen bir sözden size ne anlattığını yazabilir misiniz? Söz şu: "Birer birer kayıp giderdi her bir sevilen".

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
"Neyi sevsek , kendimize yakın görsek hep bizi terk ediyor bırakıyor" gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair

contraxia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ali karakaya
Selamlar, bir şarkı içerisinde seçilen bir sözden size ne anlattığını yazabilir misiniz? Söz şu: "Birer birer kayıp giderdi her bir sevilen".
cezanın şarkısından bi cümle değil mi bu

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
aşk meşk işlerine girenlerin hayatının kaydığını anlatıyor bana

Farway

80+ Silver
Sevdiğin insanı kaybedersin dostum.İnsan bünyesi sorunsuz,sıkıntısız çok sevilen ilişkilerden sıkılır farklı şeyler arar.
Ya da sevilmez çok seven insan çünkü sıradan gelir,elde edilmiş olur. Sıkıntılı insanlar,ya da güçlü duran ulaşılması daha zor gelen insanlara hep aşık oluyoruz farkındaysanız.
Söz bunu açıklıyor kısaca. Ben daha özet sözler söylerdimde ban yemeye gerek yok.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Birer birer kayıp giderdi her bir sevilen.

Pasif alışkanlıklar bir insanın hayatında düzenli olarak şahit olduğu/maruz kaldığı aktivitelerdir, sevilmek de bir insanda alışkanlık haline geldiğinde artık o sevgi sıradan bir hale gelir; sıradanlık da insanı sıkan bir durumdur.

Bu cümleden anlaşılan zaten herkesin de anladığı: Bir insanda sevgi alışkanlık olursa (yani sıradan hale gelirse), sevgiye verdiği değer azalır ve yıldız gibi kayıp gidebilir. O yüzden toplumda "düzenli kavga eden çiftlerin ilişkileri uzun olur" diye bir algı da çıkmıştır. Bu çiftler her an birbirine sevgi göstermez, bu yüzden sevgi gördüklerinde bu onlar için değerli olur.

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Pair

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Sevdiğimiz kişinin kalıcı olmayabileceğini söylüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Emrullah Güner
Bi İnsana Değer Verirsen Değersiz Duruma Düşersin benim anladıgım bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,624
Üyeler
161,102
Son üye