Neler Yeni

Felsefi/Psikolojik kitap önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ozan karışlı
İyi forumlar Kitap okumayı severim ama kitap hoşuma giderse spesifik biri kitap zevkim yok. Ama felsefe ve psikoloji konuları hep ilgimi çekmiştir bana önerebilceğiniz bu içeriklerde bi bitap varmı? şimdiden herkese teşekkür ediyorum sağolun varolun.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Aşk Birdenbire romanını tavsiye ediyorum. Bir mahalle hikayesi. Çok akıcı ve okudukça hikaye seni çekiyor. Uzun süre etkisinde kalabileceğin bir kitap. Karakterleri, olayları ve üslubu kendine özgü. İstanbulu başka bir gözle anlatıyor yazar. Yaşananlar da hepimizin hayatındaki olaylar. hayatına yeni bir bakış açısı getirebilecek bir kitap. Aşktan çok hayatla ilgili bir çalışma. İçeriğinde felsefe vurgulu geçişler çok. bütünlük olarak bir hayat felsefesi içeriyor diyebilirim.
https://www.instagram.com/askbirdenbire sosyal medya sayfası
Yeter La Yapma Reklam

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kutay Önen
Psikoloji türüne yeni başlayan biri için sanırım Carl Jung - Anılar, Düşler, Düşünceler kitabını önerebilirim, yeni başlayan birisi için giriş niteliğinde bir kitap olduğunu düşünüyorum. İlgini çekerse Freud ve Adler'in kitaplarına da göz atabilirsin. Felsefe konusunda da genelde felsefenin kısa tarihi veya felsefeye giriş gibi kitaplar önerirler fakat ben bunu doğru bulmuyorum. Direkt schopenhauer veya nietzsche ile başlayabilirsiniz. Daha temelden almak istiyorsanız Descartes önerebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,774
Üyeler
164,378
Son üye
PES34
Top Bottom