Neler Yeni

fen lisesi için kaç saat çalışmak gerekir.

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
arkadaşım hiç çalışmadı 383 almıştı dediki keşke çalışıp 450 falan alıp fen lisesine gitseydim dedi.
Ben kendimi övmek gibi olmasın ama sınav günü çok kötü hasta oldum denemelerde 1 2 yanlış yapıyordum ama sınav günü 8 tane tane yapıp orta bir dereceyle ofl ye girdim biraz daha iyi olsa samsun fen tutuyormuş denemelerdeki gibi de olsa istanbul tutuyormuş bu kadar boşvermişlikle iyi bile almışım derslere girmeyip oyun oynuyorum o yüzden kimseye bir şey önermiyorum çünkü öneriliecek bir şey yapmadım 7/24 oyun oynamıştım

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Tofaş fen dedin vurdun beni..
Denemelerde aynı puanları aldığımız hatta benim son zamanlara doğru onu geçtiğim bir arkadaşım vardı. O tofaşa gitti ben yüzde 4'e girdim.
1 buçuk saat çalışmayla asla olacak bir şey değil, biraz şans ve sınavda kendini strese sokmamak da gerekiyor. Matematik ve Fen ağırlıklı soru çözmelisin. Ve sınavda kendini yapamadığın zaman strese sokmamaya çalışmalısın ve soruları 2 kere okuyunca anlamadığın zaman direkt geçmelisin. Bunların 3'ünü de yaparsan kazanabilirsin. Ben biraz şanssızlık ve stresten dolayı düşük puan almıştım.

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Kardeşim bu yaz olan lgs sınavına girdim. İlk başlarda çok çalıştım ama pandemi girince çalışma isteğim gitti. Ben güzel bir yer kazanamadım. Kişiden kişiye değişir ama en az 3 saat çalışman ve günde 200 den fazla soru çözmen lazım umarım istediğin fen lisesine gidersin.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Arda
Denemelerde aynı puanları aldığımız hatta benim son zamanlara doğru onu geçtiğim bir arkadaşım vardı. O tofaşa gitti ben yüzde 4'e girdim.
1 buçuk saat çalışmayla asla olacak bir şey değil, biraz şans ve sınavda kendini strese sokmamak da gerekiyor. Matematik ve Fen ağırlıklı soru çözmelisin. Ve sınavda kendini yapamadığın zaman strese sokmamaya çalışmalısın ve soruları 2 kere okuyunca anlamadığın zaman direkt geçmelisin. Bunların 3'ünü de yaparsan kazanabilirsin. Ben biraz şanssızlık ve stresten dolayı düşük puan almıştım.
knk kaç aldın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim bu yaz olan lgs sınavına girdim. İlk başlarda çok çalıştım ama pandemi girince çalışma isteğim gitti. Ben güzel bir yer kazanamadım. Kişiden kişiye değişir ama en az 3 saat çalışman ve günde 200 den fazla soru çözmen lazım umarım istediğin fen lisesine gidersin.
knk şöyle yapsam kendimi alıştırmak için ilk ay 1 saat 2.ay 2 saat 3.ay 3 saat çalışsam olurmu 3 ay tatilde demiyorum şimdiden demek istiyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
arkadaşlar bursa da yaşıyorum Tofaş fen lisesine gitmeyi düşünüyorum en büyük hayalim bunun için 1:30-2 saat çalışmak yeter mi ?
kanka bol kitap oku zaten sorunun üstünde formül veriyorlar kitabı eksik etme sanırsın destan
sorunun üstünde ipucu var ona dikkat et yol gösterir

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
900 soru çözüyordu şaka maka 800 tanesi doğruydu :D. Sınavda afalladı bi
900 de biraz abartı oluyor.(Ben de yaptım ama pişmanım o kadar çalıştığıma ) zaten çoğu aynı soru oluyor sayılara bakınca bile cevabın ne olduğunu görmeye başlıyorsun bir süre sonra. Kalem oynatmaya ihtiyaç bile olmuyor . verimli 300 soru yeterli olur bence .
Bide o kadar çalışıp sınavda yapamayanlar nasıl bir kafayla giriyorsa sınava nasıl bir stres yapıyorsa artık .

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Arda
knk şu iki test kitabını almayı düşünüyorum sence alınır mı yani seti.

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Top Bottom