Fenerbahçe 2 Kayseri 1 Maç Biter.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,527
Duygu ve düşünceleri ifade etme konusu.

Ahahahhaahhhah
Şey okudum bugün
Beşiktaş ve Galatasaray yenilse Fenerbahçe de yenilir o yüzden çok fazla heveslenmeye gerek yok 😂😂

Ahahahhaahhhah
Şey okudum bugün
Beşiktaş ve Galatasaray yenilse Fenerbahçe de yenilir o yüzden çok fazla heveslenmeye gerek yok 😂😂
niye dalga geçiypsun alındım güçendim ben sizinle dalga geçtimmi

knk maç istatsiklerini burdan paylaşırmısınız gs olsun bjk fb google geç yazıyor

Topu izlemeye gelmişler.
Adamları izledikleri yok.
Çıldırıcamm

Feneri izlemeyin eskiden fener iyi takımdı şimdi ilk 3e girerse şampiyon olmuş gibi seviniyorlar ben de fenerliyim artık şampiyonluk fenere yakışmaz avrupada başarılı olmaya bakcaz yoksa şampiyon hiçbir zaman olamıcaklar

Feneri izlemeyin eskiden fener iyi takımdı şimdi ilk 3e girerse şampiyon olmuş gibi seviniyorlar ben de fenerliyim artık şampiyonluk fenere yakışmaz avrupada başarılı olmaya bakcaz yoksa şampiyon hiçbir zaman olamıcaklar
Umudu yitirmemek lazım. Elimizde tek bu kaldı.

Bence kim şampiyon olursa olsun beşiktaş şl ye gitsin 6 falan yersedaha az dalga geçerler

Geri