Fenerbahçe - Galatasaray maç tahmini/tartışma

Aga valla sanenin golü muhteşem.
Hakem de allahından bulsun

Adama çarpmasa ya Ederson kurtaracaktı ya da auta çıkacaktı. Oraya güzel yatıyordu Ederson. Ama sürüşü falan çok güzel tabi, klasik Sane golü.

1764618313111.webp

Buna ne diyorsun? :D

Adama çarpmasa ya Ederson kurtaracaktı ya da auta çıkacaktı. Oraya güzel yatıyordu Ederson. Ama sürüşü falan çok güzel tabi, klasik Sane golü.

Alıntıyı görüntüle

Buna ne diyorsun? :D
Sadece itirazdan edersona sarı çıktı. Kafayı yersin. Aynıs fenere yapılmış olsa herkes ayağa kalkmıştı

Sadece itirazdan edersona sarı çıktı. Kafayı yersin. Aynıs fenere yapılmış olsa herkes ayağa kalkmıştı

Bir pozisyon daha vardı anasını satayım Samedo yapmıştı, onu bir yerde bulamadım ya. Millet resmini çekmemiş onun. :D:D Aynı pozisyon ya, topa vuracağına bizim adamın bileğe bindiriyor topuğu...

Bir pozisyon daha vardı anasını satayım Samedo yapmıştı, onu bir yerde bulamadım ya. Millet resmini çekmemiş onun. :D:D Aynı pozisyon ya, topa vuracağına bizim adamın bileğe bindiriyor topuğu...
Marco asensioydu sanırım galatasaraylı oyuncunun baldırına basıyor hakem hiçbir şey yapmadı. Kazımcandı sanırım

Gereksiz Yasin Kol olmasaydı böyle olmazdı. Ya da bir diğer senaryo; Yasin Kol korkmasaydı, Fenerbahçe 9 kişi maçı tamamlayacaktı... Ama sağlık olsun, bizim işimize yaradı.
qwqrqwrqwerwqe rezil herifler deplasmanda berabere kalmış hala konuşuyorlar bu arada sırf hakemi aldatmaya yönelik kart verilmediği için herhangi süper lig karşılaşması izlemiyorum

Hakemlerin hepsini kovmalari lazim mac yönetmeyi bilmiyorlar faul verilcegi yerde vermeyip verilmeyeceği yerde veriyorlar heyecanlanıyorlar hemen he özet isteyende fener defansi topu beke gönderdi bek kanata kanat topu kaybetti sonra gs ileri çıktı topu kaybetti böyle böyle mac bitti tedescoda jhon durani bari ilk 11 baslatmiyorsun ikinci yari sok en nesryi cikana kadar 10 kişi oynadik birde kereme 10m teklif gelse bile satarim böyle rezil bir topcu olmaz

Marco asensioydu sanırım galatasaraylı oyuncunun baldırına basıyor hakem hiçbir şey yapmadı. Kazımcandı sanırım

Galiba oydu ya. Ulan keşke resmini çekseydim. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

qwqrqwrqwerwqe rezil herifler deplasmanda berabere kalmış hala konuşuyorlar bu arada sırf hakemi aldatmaya yönelik kart verilmediği için herhangi süper lig karşılaşması izlemiyorum

Deplasmanda 1 puan almak güzel bir şeydir. Hala 1 puan önünüzdeyiz. Ayrıca;

3.webp

2.webp

1.webp

Kesin hakemi falan aldatmışızdır. :)

Geri