Neler Yeni

Fenerbahçe Erol Bulut ile yollarını ayırdı!

Nasıl değerlendiriyorsun?

• Şükürler Olsun!

Oylar: 12 66.7%
  • Yanlış Karar.

Oylar: 6 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    18

Excator23cm

80+ Gold
Ah benim cigoladalı bazdammm
Gitmesi kötü oldu ne güzel feneri yönetemiyordu :D
Şaka bir yane gerçekten kötü oldu gelen yeni direktör ise çok fazla transfer yapacak ve ekonomik açıdan zorluk yaşayacaklar.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Ah benim cigoladalı bazdammm
Gitmesi kötü oldu ne güzel feneri yönetemiyordu :D
Şaka bir yane gerçekten kötü oldu gelen yeni direktör ise çok fazla transfer yapacak ve ekonomik açıdan zorluk yaşayacaklar.
Fenerbahçe için para bir şey mi fenerin parası sınırsın 3 yıl=52 transfer=0 kupa

Excator23cm

80+ Gold
Fenerbahçe için para bir şey mi fenerin parası sınırsın 3 yıl=52 transfer=0 kupa
Malesef acınası haldeler Erol transferleri çok kötü seçti forvet hattı berbat bence

Erikli Damacanası

80+ Bronze
erol cloud cigoladalı çizgimizdir biz beşiktaş galatasaray ve trabzonspor taratarı olarak erol bulutun geri gelmesini istiyoruz

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Malesef acınası haldeler Erol transferleri çok kötü seçti forvet hattı berbat bence
Bİz gidelim boupendzayı alalım yine de paarayla bir şey olmaz beşiktaşın parası yok ama türkiyenin en iyi takımı beşiktaş çünkü parayla değil ruhla oynuyorlar

Skyline R34

80+ Bronze
ne değişecek

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
erol cloud cigoladalı çizgimizdir biz beşiktaş galatasaray ve trabzonspor taratarı olarak erol bulutun geri gelmesini istiyoruz
O biraz zor ancak beşiktaş dışında bu takımların fenerden farkı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Enes Öztürk
Fenerbahçe kulübü teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdığını açıkladı.
Fenerbahçe'nin açıklaması:

2020-21 sezonu itibariyle Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır.

Fenerbahçe'mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut'a teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.

Sezonun geri kalan haftalarında, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla, Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır.

Süper Lig'de mücadelesini Emre Belözoğlu'nun yönetiminde sürdürecek olan takımımıza başarılar diliyoruz.
Çigodalı bazda sad.

Skyline R34

80+ Bronze

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
ne değişecek uefa artık trdekş takımların şampiyonlar ligine gitmesini iyice zorlaştıracak konferamns ligi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu görev için çok erken
doğru biz anca konferans ligine gidebiliriz ancak ben emre belözoğlunun futbolculuğunu da yönetiliciğini de beyeniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,804
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom