Neler Yeni

Fenerbahçe Galatasaray Maçına Son 2 Gün Düşünceler Neler Sizce Neler Olur?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hundreak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Remzi Altunay
Bildiğiniz gibi cumartesi derbi var fenerbahçenin 2.yarıya kötü girişi galatasarayın da 2.yarıdaki güzel futbolunu izledik şimdilik peki sizce galatasaray bu futbolunu devam ettirip maçı alır mı yoksa fenerbahçe her seneki gibi derbi takımı olma özelliğini kullanıp maça ortak olmaya çalışır mı ?
Bence Galatasaray 4-1 maçı kazanacak.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bildiğiniz gibi cumartesi derbi var fenerbahçenin 2.yarıya kötü girişi galatasarayın da 2.yarıdaki güzel futbolunu izledik şimdilik peki sizce galatasaray bu futbolunu devam ettirip maçı alır mı yoksa fenerbahçe her seneki gibi derbi takımı olma özelliğini kullanıp maça ortak olmaya çalışır mı ?
Bence Galatasaray bu futboluna 1 2 futbolcu daha monte ederek Fenerbahçeye 3-4 gol atacak ve maçı kazancaktır.

Ewig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan Ç.
Bende Galatasaraylıyım fakat 4-1 fazla kaçmış sanki :) E tabi her şey olabilir geçen seneki maçta 3 attık ancak 6-7 olabilecek maçtı.Ben Galatasarayı 2 adım önde görüyorum oynadığı futbol tatmin edici olduğu için ancak Fenerbahcede puanlar alınsa bile taraftarlar oyundan memnun değil.Fenerliye sorsan oda bunları söyler 😂

Hundreak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Remzi Altunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cidden 4 gol atacağınızı düşünüyor musunuz ?
Galatasarayın hücum hattı şuan çok hızlı dinamik ve bitirici özelliği de yavaş yavaş oturmaya başlayan bir takım oldu ama fenerbahçe sanki bir bebek gibi yeniden futbol oynamaya başlamış gibi oynuyor 2 3 maçtır ondan dolayı Galatasarayın üstün olacağını söylüyorum amaç 4 gol atmak değil o değişebilir kazanacağını vurgulamak istedim ama şöyle bir konu var Fenerbahçe derbi takımıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende Galatasaraylıyım fakat 4-1 fazla kaçmış sanki :) E tabi her şey olabilir geçen seneki maçta 3 attık ancak 6-7 olabilecek maçtı.Ben Galatasarayı 2 adım önde görüyorum oynadığı futbol tatmin edici olduğu için ancak Fenerbahcede puanlar alınsa bile taraftarlar oyundan memnun değil.Fenerliye sorsan oda bunları söyler 😂
Aynen

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Galatasarayın hücum hattı şuan çok hızlı dinamik ve bitirici özelliği de yavaş yavaş oturmaya başlayan bir takım oldu ama fenerbahçe sanki bir bebek gibi yeniden futbol oynamaya başlamış gibi oynuyor 2 3 maçtır ondan dolayı Galatasarayın üstün olacağını söylüyorum amaç 4 gol atmak değil o değişebilir kazanacağını vurgulamak istedim ama şöyle bir konu var Fenerbahçe derbi takımıdır.

Aynen
Yine beraberlik rez al.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şuanlık bir tahminim yok ama gs alırsa güzel olur :d

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yarın sabah bu konu 10 sayfalık kavga konusu olacak

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,798
İsim
Mert Metshi
2-2 yada 1-1 bence

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,963
İsim
Mert Can Ergün
intikam maçı olucak

inşallah yenicez

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

İki takımda hücuma ve oyun kurmaya etki eden oyuncular aldılar mesut ve gedson gibi iki takımda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaktır iyi bir derbi olur inşAllah rakibimize başarılar diliyoruz

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
@crazyreign Görev başına busefer 15 Değil 25 Sayfa Olacak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,015
Üyeler
164,764
Son üye
aytekincapku
Top Bottom