BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 15,745
o sırada adana demirsporlu olan ben ????Bu biraz hangi takımlısınız sorusu gibi olmuş .Hemen hemen herkes kendi tuttuğu takımı seçer.
o sırada adana demirsporlu olan ben ????Bu biraz hangi takımlısınız sorusu gibi olmuş .Hemen hemen herkes kendi tuttuğu takımı seçer.
Yoo hayır küfür etmiyoruz ama çoğu kişi biliyor yani amacı ondan dedimBunu açarsanız sıkıntı olmaz ama küfürlü versiyonunu açmayın, küfür de etmeyin.
Anladım kanka toxicliğin sebebini.o sırada adana demirsporlu olan ben ????
Hocam yapmayın lütfen sakince konuşuyoruz kırmayalım birbirimiziAnladım kanka toxicliğin sebebini.
Klasik adana insani.
hakem kazanır diyorum iyi akçamlarEvet yavaştan derbi modunu açalım.
Yarın büyük gün. Maç hakkındaki düşüncelerinizi , sevdiğiniz marşları, maçı kiminle ,nerede izleyeceğinizi buraya yazıp tartışalım istedim .
ah ah çok iyi oluyo maçı okuldan izleyince . 3 1 gsnin yendiği maçı izlemiştik fener kadıköyde yenilmiş fbli arkadaşlar ağlıyordu gülme krizine girmiştik jfasjfjafMaçı okulda izleyeceğiz şu şarkıyı açsam sıkıntı yaratırlarmı acaba ya maçı açan hoca fenerli ama baya disiplinli
Adanalıysan sen neye gülüyorsun kanka.ah ah çok iyi oluyo maçı okuldan izleyince . 3 1 gsnin yendiği maçı izlemiştik fener kadıköyde yenilmiş fbli arkadaşlar ağlıyordu gülme krizine girmiştik jfasjfjaf
Yarın GS'li arkadaşlarımın yüz ifadesini buraya atarımah ah çok iyi oluyo maçı okuldan izleyince . 3 1 gsnin yendiği maçı izlemiştik fener kadıköyde yenilmiş fbli arkadaşlar ağlıyordu gülme krizine girmiştik jfasjfjaf
toksikliğimle adanalığım ne alaka canımAnladım kanka toxicliğin sebebini.
Klasik adana insani.
Evet yavaştan derbi modunu açalım.
Yarın büyük gün. Maç hakkındaki düşüncelerinizi , sevdiğiniz marşları, maçı kiminle ,nerede izleyeceğinizi buraya yazıp tartışalım istedim .
olum bu kadar mı dokundu lan puahahha max fener taraftarıAdanalıysan sen neye gülüyorsun kanka.
Senelerdir Adanaspor'un altında kalmana gül birazda o zaman![]()
Kardeşim bu kadar agresif bir dil bu forum için pek uygun değil. Konunun sayfalarını okuduğumda iğneleyici yorumu olan tek insan sensin. 2 top yapamayan takımınız ittirme kaktırma yöntemiyle bir şekilde ayakta tutundu daha sonra Emre'nin efsane maç satmasıyla arkanıza gaz alıp yalpalaya yalpalaya bir şekilde buralarda kaldınız. Kör olsa görür ama siz göremiyorsunuz
Kim kazanırsa kazansın hakemin konuşulmadığı bir maç olsun ülkenin buna ihtiyacı varhakem kazanır diyorum iyi akçamlar
Hocam lütfen germeyelim ortamıolum bu kadar mı dokundu lan puahahha max fener taraftarısövsem bu kadar koymaz sana