Neler Yeni

🔥FENERBAHÇE-GALATASARAY🔥

Maç sonucu tahminleri :

• Fenerbahçe

Oylar: 66 35.1%
  • Galatasaray

Oylar: 96 51.1%
  • Berabere

Oylar: 26 13.8%

• Oy kullanan toplam üye
    188

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,925
İsim
Lokman Doğan

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
Evet yavaştan derbi modunu açalım.
Yarın büyük gün. Maç hakkındaki düşüncelerinizi , sevdiğiniz marşları, maçı kiminle ,nerede izleyeceğinizi buraya yazıp tartışalım istedim .
hakem kazanır diyorum iyi akçamlar

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,925
İsim
Lokman Doğan
Maçı okulda izleyeceğiz şu şarkıyı açsam sıkıntı yaratırlarmı acaba ya maçı açan hoca fenerli ama baya disiplinli
ah ah çok iyi oluyo maçı okuldan izleyince . 3 1 gsnin yendiği maçı izlemiştik fener kadıköyde yenilmiş fbli arkadaşlar ağlıyordu gülme krizine girmiştik jfasjfjaf

rech

80+ Bronze
Evet yavaştan derbi modunu açalım.
Yarın büyük gün. Maç hakkındaki düşüncelerinizi , sevdiğiniz marşları, maçı kiminle ,nerede izleyeceğinizi buraya yazıp tartışalım istedim .

İnşallah maçın çok durmadığı, haksızlık olmayan adil ve seyir zevki yüksek bir maç olur. Fenerbahçe kendi evinde vermez maçı. En az 2 atar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Cimbom Kadıköy kayak merkezine güle oynaya gidecek.

Alıntıyı görüntüle
Kardeşim bu kadar agresif bir dil bu forum için pek uygun değil. Konunun sayfalarını okuduğumda iğneleyici yorumu olan tek insan sensin. 2 top yapamayan takımınız ittirme kaktırma yöntemiyle bir şekilde ayakta tutundu daha sonra Emre'nin efsane maç satmasıyla arkanıza gaz alıp yalpalaya yalpalaya bir şekilde buralarda kaldınız. Kör olsa görür ama siz göremiyorsunuz :D Yazık vallahi

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Top Bottom