Grande Terim
80+ Silver
Ya kardeşim biz de sıkıntıdayız zaten. Açıyon böylr konular. Geliyo bi tane fener ağlamacı, daha çok sinir kaysayımızu arttırıyorHayir. Canim aciyor troll gibi mi gozukuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha
Hayir kardesim ne laftan anlamaz ciktiniz ya. Elim ayagim titriyor ceza alman umurumda mi sence hay Allah'im ya
sen başkanın hayal ettiği febeyi anlayamamışsın yakında anlarsın sıkma canınıHayir. Canim aciyor troll gibi mi gozukuyorum.
Ha
Hayir kardesim ne laftan anlamaz ciktiniz ya. Elim ayagim titriyor ceza alman umurumda mi sence hay Allah'im ya
Abi yemin ederim istiyorum, denedim hatta 1-3 luk FB-GS macinin aksami biraktim. Sabah uyandigim da ilk isim sonra ki macin ne zaman olduguna bakmak oldu.fanatikliği bırakabilirsin
Git abi boşver maçı. Senden önemli değil. Bi şey olacağı yok zatenHaftaya Trabzon macina gidecektik. Eger GS puan kaybetmezse gitmeme karari aldim. Kalbim aciyor, psikologa gidecegim artik.
Yapacak baska birsey aklima gelmiyor, saglikli dusunemiyorum ki. GSli arkadaslar (?) daha cok mesaj atiyor ve engelliyorum hepsini. Konusacak baska biri yok suan etrafimda.Ya kardeşim biz de sıkıntıdayız zaten. Açıyon böylr konular. Geliyo bi tane fener ağlamacı, daha çok sinir kaysayımızu arttırıyor
Abi dogrusun vallahi ne diyeyim. Macin son dakikasinda Pedro guluyordu, yemin ederim degmiyor su cektiklerimiz ya.Git abi boşver maçı. Senden önemli değil. Bi şey olacağı yok zaten
fanatikleri anlamıyorum.Arkadaslar canim aciyor. 1-1 ve ben artik Fenerbahce ya yazamiyorum arkadaslar. Birseyler soyleyin.
Istanbulspor maci sonrasi bir konu daha acmistim, suan o gunden farksizim. Ne yapmaliyim,canim aciyor.
Pedroyu halısaha da değil. Düğünümde oynatmamYapacak baska birsey aklima gelmiyor, saglikli dusunemiyorum ki. GSli arkadaslar (?) daha cok mesaj atiyor ve engelliyorum hepsini. Konusacak baska biri yok suan etrafimda.
Abi dogrusun vallahi ne diyeyim. Macin son dakikasinda Pedro guluyordu, yemin ederim degmiyor su cektiklerimiz ya.
Hocam. Tesekkurler yorumunuz icin. Denemeyi planliyorum.Kanka sana bir arkadaş tavsiyesi fenerbahçeli olmayı bırak. Bırakan bir kaç arkadaşım şuan rahatladıklarını söylüyorlar yada futbolu takip etmeden basketbol takımına destek ver.
birader dalga mı geçiyon ciddi misin anlam veremiyorumArkadaslar canim aciyor. 1-1 ve ben artik Fenerbahce ya yazamiyorum arkadaslar. Birseyler soyleyin.
Istanbulspor maci sonrasi bir konu daha acmistim, suan o gunden farksizim. Ne yapmaliyim,canim aciyor.