Neler Yeni

Fenerbahce intihar ettirmeye calisiyor olmali.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hayir. Canim aciyor troll gibi mi gozukuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha

Hayir kardesim ne laftan anlamaz ciktiniz ya. Elim ayagim titriyor ceza alman umurumda mi sence hay Allah'im ya
Ya kardeşim biz de sıkıntıdayız zaten. Açıyon böylr konular. Geliyo bi tane fener ağlamacı, daha çok sinir kaysayımızu arttırıyor

ahmetbirs

80+ Bronze
Hayir. Canim aciyor troll gibi mi gozukuyorum.

Ha

Hayir kardesim ne laftan anlamaz ciktiniz ya. Elim ayagim titriyor ceza alman umurumda mi sence hay Allah'im ya
sen başkanın hayal ettiği febeyi anlayamamışsın yakında anlarsın sıkma canını

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
can
Ya kardeşim biz de sıkıntıdayız zaten. Açıyon böylr konular. Geliyo bi tane fener ağlamacı, daha çok sinir kaysayımızu arttırıyor
Yapacak baska birsey aklima gelmiyor, saglikli dusunemiyorum ki. GSli arkadaslar (?) daha cok mesaj atiyor ve engelliyorum hepsini. Konusacak baska biri yok suan etrafimda.

Git abi boşver maçı. Senden önemli değil. Bi şey olacağı yok zaten
Abi dogrusun vallahi ne diyeyim. Macin son dakikasinda Pedro guluyordu, yemin ederim degmiyor su cektiklerimiz ya.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Arkadaslar canim aciyor. 1-1 ve ben artik Fenerbahce ya yazamiyorum arkadaslar. Birseyler soyleyin.
Istanbulspor maci sonrasi bir konu daha acmistim, suan o gunden farksizim. Ne yapmaliyim,canim aciyor.
fanatikleri anlamıyorum.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,714
İsim
Oozdmrsm
Kanka sana bir arkadaş tavsiyesi fenerbahçeli olmayı bırak. Bırakan bir kaç arkadaşım şuan rahatladıklarını söylüyorlar yada futbolu takip etmeden basketbol takımına destek ver.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Yapacak baska birsey aklima gelmiyor, saglikli dusunemiyorum ki. GSli arkadaslar (?) daha cok mesaj atiyor ve engelliyorum hepsini. Konusacak baska biri yok suan etrafimda.

Abi dogrusun vallahi ne diyeyim. Macin son dakikasinda Pedro guluyordu, yemin ederim degmiyor su cektiklerimiz ya.
Pedroyu halısaha da değil. Düğünümde oynatmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
can
Kanka sana bir arkadaş tavsiyesi fenerbahçeli olmayı bırak. Bırakan bir kaç arkadaşım şuan rahatladıklarını söylüyorlar yada futbolu takip etmeden basketbol takımına destek ver.
Hocam. Tesekkurler yorumunuz icin. Denemeyi planliyorum.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaslar canim aciyor. 1-1 ve ben artik Fenerbahce ya yazamiyorum arkadaslar. Birseyler soyleyin.
Istanbulspor maci sonrasi bir konu daha acmistim, suan o gunden farksizim. Ne yapmaliyim,canim aciyor.
birader dalga mı geçiyon ciddi misin anlam veremiyorum
cidden anlamıyorum ama bir insan neden takım tutar yada tutuyorsa bu kadar bağlanır vs aşağılamak hor görmek içinde değil bu dediğim ne haddime ama ciddi anlamda mantığını kafamda oturtamıyorum biri açıklasa sevinecem ne anlamı var böyle fanatik olmanın

futbolu izlemeyi bırak.

Top Bottom