@eneskaya6 sen ne anlatıyon la hayırdır? elinde bilgi kanıt varsa yürü savcılığa burda hakemin yaptığı işi koskoca takıma yüklemek nedir dön kendi takımına bak.
Size yaranarak yorum yapanlarda gerçek taraftar oluyo gözünüzde
hakemmisin? top sol eline çarpıyor ve sekip sağ koluna çarpıyor görüntü var görmeyenler sadece rakip takım taraftarı tıpkı icardinin tombala videosunu görmeyenler gibi.
Hakem düzgün hakem olsaydı zaten jaydenin pozisyonuna penaltıyı çalar olayı buraya getirmezdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 sezon önce rize deplasmanında diagne güreş yaparken kör olanlar bu yıl objektif insanlar oldu
Fenerbahçe skor gerideyken çok acele ediyomuş baskı yapıyomuş hakeme çalll diyomuş zaten baskı yapmazsa sıkıntı var derim ben o maçta her karara he diyip geçersen oynama daha iyi.
Fenerin aklıyla gönlü çelişen eski futbolcuları olsaydı rakip takımlarda bu durumlara kalmazdı zaten
@eneskaya6 arkadaki sizi iyi kolluyo sayesinde zırlamayı beceriyonuz montajlardan nereye geldiniz 10 yıldır neden beklediğimizi arkadaki ve sağdaki doncular daha iyi biliyo
@eneskaya6 arkadaki sizi iyi kolluyo sayesinde zırlamayı beceriyonuz montajlardan nereye geldiniz 10 yıldır neden beklediğimizi arkadaki ve sağdaki doncular daha iyi biliyo
Ayneeeeeeen oyle 10 yıldır sampiyon olamiyorsaniz kesinlikle birileri önünüzü kestigi icindir. Feto varken fetoden sampiyon olmadiniz onlar gidince onlar gittigi icin olamaniz. Yarin hava gunesli o yüzden sampiyon olmayacaksiniz hepsi oyun bunlarin. Tezgah var tezgah siz penaltı kullanma rekoru kirarken herkes size oynuyor
@eneskaya6 dostum çok zoruna gidiyosa sen böyle devam et ben daha uzatmıyorum sıktı artık en çok siz şampiyon olun siz sevinin biz penaltı almaya devam ederiz sizin gibi kalbimizle aklımız çelişmeden iyi akşamlar
Ayneeeeeeen oyle 10 yıldır sampiyon olamiyorsaniz kesinlikle birileri önünüzü kestigi icindir. Feto varken fetoden sampiyon olmadiniz onlar gidince onlar gittigi icin olamaniz. Yarin hava gunesli o yüzden sampiyon olmayacaksiniz hepsi oyun bunlarin. Tezgah var tezgah siz penaltı kullanma rekoru kirarken herkes size oynuyor Alıntıyı görüntüle
ulan embesiller bu takım 10 senedir şampiyon olamıyor diyorsunuz hemde şike yapıyor diyorsunuz şike yapan biri nasıl 10 senedir şampiyon olamaz? kendinizle çelişmeyin artık
ulan embesiller bu takım 10 senedir şampiyon olamıyor diyorsunuz hemde şike yapıyor diyorsunuz şike yapan biri nasıl 10 senedir şampiyon olamaz? kendinizle çelişmeyin artık
Ula embesil profil fotoğrafna bakarak ne kadar beceriksiz oldugunuzu anlayabilirsin. Bunu bize degil o malikocunuza soyleyeceksiniz bu kadar basit. Size haftaya bi tane lol kupasi yaziyom gidin kaldirin 6. Yildizi da ay basinda ekletecem.
@eneskaya6 dostum çok zoruna gidiyosa sen böyle devam et ben daha uzatmıyorum sıktı artık en çok siz şampiyon olun siz sevinin biz penaltı almaya devam ederiz sizin gibi kalbimizle aklımız çelişmeden iyi akşamlar
Yapacak bisey yok kabullenmek lazım bazi seyleri. Bu sene aldiginiz bu kadar şaibeli penaltılari galatasaray alsaydi puan farkini acar sampiyonlugu kanitlardi. Siz ona ragmen 2 puan arkamizdaydiniz sözün bitti yer
@eneskaya6 hayırdır bi coştun neye tetiklendin böyle? konuyu ilk açtığında kedi gibiydin miyavlıyodun objektif takılıyodun şimdi anırıyosun takımın 1959da kurulduysa metin oktay cart curt diye vızıldamayın bidaha
şaibe diye forum köşelerinde ağlayacağına forvetindeki eşşek neden penaltı dışında gol atamıyor 1 ay idmana çıkmayıp tatil yapıyor ona kafa yorun
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani burda birbirimize hakaret edip kavga etmeye gerek yok cebime para koymuyolar haklarını savunuyorum diye ama bir hakem hata yaptı diye koskoca takımı,taraftarı başkanını araya katmaya gerek yok yıllardır hakemlerin leş olduğu biliniyor ama hep aradan sıyrılıyolar taraftarlar birbirini yiyor
Pozisyon penaltı olabilir de olmayabilir de. Ben maçı canlı izlerken VAR'ın hakeme gösterdiği görüntülerde net bir temas görmedim. Diğer açıdan taraftar çekim bir görüntüde ele temas var gibi geldi.
Sadece bu pozisyon özelinde değil genel konuşuyorum. Daha keyifli bir futbol için kuralların değişmesi lazım. Çok basit penaltı çalınıyor.