xxefe
80+ Bronze
Dahası
#hedef1milyonpenaltı hedefleri var febemin ondan her maç penaltı jokerini kullanıyorlar.
Simdi gel tektek acilari yükleyecem 3 İQ ye anlatir gibi anlatacam. Top sağ koluna dogru gidiyor. Sağ eline degemez cunku yerden sekip omuz hizasina dogru yükseliyor@eneskaya6 sen ne anlatıyon la hayırdır? elinde bilgi kanıt varsa yürü savcılığa burda hakemin yaptığı işi koskoca takıma yüklemek nedir dön kendi takımına bak.
Size yaranarak yorum yapanlarda gerçek taraftar oluyo gözünüzde
hakemmisin? top sol eline çarpıyor ve sekip sağ koluna çarpıyor görüntü var görmeyenler sadece rakip takım taraftarı tıpkı icardinin tombala videosunu görmeyenler gibi.
Hakem düzgün hakem olsaydı zaten jaydenin pozisyonuna penaltıyı çalar olayı buraya getirmezdi
He sağ ele carpmadigini kabul ettiniz simdi hep beraber bütün camia sol ele mi döndü komedisiniz. Attigin video da ortada %100 carptigini kanitlasana bana kanitlayamazsin çünkü oyle bir pozisyon. Ama iyisiniz he yavas dönün. Mac bittikten sonra herkes sag ele sag kola carpiyor %100 penalti diyordu diger acilar cikinca simdi sol el mi oldu@eneskaya6 senin algılamanda yada okumanda problem var abisinin gülü ben sana birdaha anlatayım "TOP SOL ELİNE ÇARPIYOR" sol el left hand anlıyomusun @eneskaya6 sol el o attığın fotonun video olan halini art niyetli düşünmeden izlersen sol eline çarptığını farkedip aydınlanma yaşayabilrisin " SOL EL"
ben zaten sağ eline çarpıyo demedim "SOL ELİNE ÇARPIYOR ORDAN SAĞ KOLUNA ÇARPIYOR" demişim kol ayrı el ayrı dikkatli okursan
izlersin burdan sol eline iyice bak ama sağını solunu karıştırmıyosan tabi
burda 3iq ahkamı kesen sensin boş yapma paylaştığın kaynaklar bile düşünceleri belli ediyor zaten
Her maca gore pozisyoar degisiyor dediklerinizde cok haklisiniz. Turkiyeden biraz cikip diger ligleri izleyince biz top oynamiyoruz güreşiyoruz. Bu düzende degismez düzenin degismesi icin bastaki herkesin toptan gitmesi lazım mümkün degil . Ferdinin pozisyon penalti degil ama diger oosterwoldenin ki penalti mesela. Orta hakem görmüyor olabilir var ne iş yapiyor. Bizim maclarda bide bi hata oldu ya hakem farkina varirsa eger macin devaminda o pozisyonu notrlemek icin baska pozisyonlari rakibe yanlis veriyor kafasina göre esitlemeye calisiyor.Ben bu pozisyonlardan bağımsız olarak hakemlerimizi genel anlamda başarısız buluyorum. Takım ya da maç farketmeksizin çok fazla hatalı karar veriliyor. Ya da verilmeyecek pozisyonlara faul çalınıp maç durduruluyor vs. Açıp bir iki maç premier lig ya da bundesliga izleyince gözlerin pası siliniyor. Kolay faul yok, bolca ikili mücadele ve kaliteli futbol(en azından yüksek tempolu maçlar) seyredebiliyorken, ligimizde hiçbir zaman böyle bir durum söz konusu olmadı maalesef. Dediğim gibi o takım kayrılıyor, bu takım doğranıyor'un ötesindeyiz artık. Her maçta çok fazla karar şaibeli ya da tartışmalı. Her maç takımlardan önce hakemler/kararlar konuşulur oldu artık. Bu durumun bir an önce TFF ve MHK tarafından çözüme kavuşması lazım.
Bu maç özelinde bile 3 tane penaltı(şüpheli) pozisyon var. Oosterwolde, Ferdi ve bu el pozisyonu. Yani standarda oturtamadık şu kararları ne yazık ki...
Mac bittiginden beri penalti penaltı sag ele sag kola oraya buraya carpti diyorlardi simdi acilar cikti sag temas yok o zaman sola aga hadi twt atin sola sola olduSadece fb liler penaltı diyo geriye kalan herkes penaltı değil diyo.
Eskiden de şikeciydi şimdi de şikeci. Bence maçta şike var.Her maca gore pozisyoar degisiyor dediklerinizde cok haklisiniz. Turkiyeden biraz cikip diger ligleri izleyince biz top oynamiyoruz güreşiyoruz. Bu düzende degismez düzenin degismesi icin bastaki herkesin toptan gitmesi lazım mümkün degil . Ferdinin pozisyon penalti degil ama diger oosterwoldenin ki penalti mesela. Orta hakem görmüyor olabilir var ne iş yapiyor. Bizim maclarda bide bi hata oldu ya hakem farkina varirsa eger macin devaminda o pozisyonu notrlemek icin baska pozisyonlari rakibe yanlis veriyor kafasina göre esitlemeye calisiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mac bittiginden beri penalti penaltı sag ele sag kola oraya buraya carpti diyorlardi simdi acilar cikti sag temas yok o zaman sola aga hadi twt atin sola sola oldu