S seeznus 80+ Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim Serkan Pazar, 15:44 #14 mehmetmert yazmış: Trendyol da orjinal olmayan ürün satılmıyor diye biliyorum Devamı için tıklayın... Çektim bir tane gelince bakarım güzel değilse iade ederim saoalsin
mehmetmert yazmış: Trendyol da orjinal olmayan ürün satılmıyor diye biliyorum Devamı için tıklayın... Çektim bir tane gelince bakarım güzel değilse iade ederim saoalsin
mehmetmert 80+ Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 150 Dahası Reaksiyon skoru 61 İsim mehmet Pazar, 15:46 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 seeznus yazmış: Çektim bir tane gelince bakarım güzel değilse iade ederim saoalsin Devamı için tıklayın... rica ederim hayırlı olsun
seeznus yazmış: Çektim bir tane gelince bakarım güzel değilse iade ederim saoalsin Devamı için tıklayın... rica ederim hayırlı olsun
Romalu lakaka 80+ Bronze Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 1,907 Dahası Reaksiyon skoru 724 İsim Emre Dün, 02:46 #16 Yorumlarda birden fazla kişi sahte yazmış büyük ihtimal orjinal değil
RusherTR 80+ Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 200 Dün, 07:19 #17 Romalu lakaka yazmış: Yorumlarda birden fazla kişi sahte yazmış büyük ihtimal orjinal değil Devamı için tıklayın... Efal ayakkabı satıcısına bakınca orijinal yazıyor hep yorumlarda
Romalu lakaka yazmış: Yorumlarda birden fazla kişi sahte yazmış büyük ihtimal orjinal değil Devamı için tıklayın... Efal ayakkabı satıcısına bakınca orijinal yazıyor hep yorumlarda