Neler Yeni

Fenerbahçe1-0Helsinki Galatasray1-1Randers Trabzon1-2Roma Sivasspor1-2Kopenhag

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu akşam 4 temsilcimiz Avrupa Kupalarında maça çıktı ve ne yazık ki sadece Fenerbahçe galibiyet aldı. Ben Sivasspor'un maçını izleyemedim Trabzonspor maçının bir kısmını izleyebildim Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını tamamen izledim ve G.Saray için yorumlarım ilk yarı iyi oynadık özellikle Keremin golü müthişti ikinci yarı biraz dağıldık. Fenerbahçe maçında ise hakem bildiğin 2021 model Ivan Bebek. Çok fazla pozisyonu verilmedi Fenerbahçenin. Golcü olmamasının sıkıntısını çok çektik. Trabzon maçıda aynı şekilde gözümüzün önünde doğrandık. Sizlerin düşünceleri neler?

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
emirhan
Bu akşam 4 temsilcimiz Avrupa Kupalarında maça çıktı ve ne yazık ki sadece Fenerbahçe galibiyet aldı. Ben Sivasspor'un maçını izleyemedim Trabzonspor maçının bir kısmını izleyebildim Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını tamamen izledim ve G.Saray için yorumlarım ilk yarı iyi oynadık özellikle Keremin golü müthişti ikinci yarı biraz dağıldık. Fenerbahçe maçında ise hakem bildiğin 2021 model Ivan Bebek. Çok fazla pozisyonu verilmedi Fenerbahçenin. Golcü olmamasının sıkıntısını çok çektik. Trabzon maçıda aynı şekilde gözümüzün önünde doğrandık. Sizlerin düşünceleri neler?
Yüksek ihtimalle Galatasaray ve Fenerbahçe turu geçer Sivas ve Trabzonun işi zor olucak gibi umarum 4 Temsilcimizde Avrupada temsil etmeye devam eder

GolluM1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Batuhan
Fenerin 2 golü var aslında 1 tane net penaltı

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
hakem konusu çok doğru 1 penaltımız verilmedi ve birçok pozisyonda kesti bizi

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
Muhammed golden sonra armayı bulamadı fpudupdupdupdpu

Top Bottom