Neler Yeni

Fenix 10TN144-KARNE Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Canpolat
İlgilendiği Kategoriler
Ekonomi / Finans
Bütçe
15000
Merhabalar, çoğunlukla Photoshop, Visual Studio gibi programları aktif olarak kullanma amacıyla bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçem 15k. Sizce alınır mı? Önerileriniz neler?

Özelleştirmeller;

sfasdsadsaasdad.PNG

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Bir yere taşımıyor isen bu fiyata iki katı daha performanslı masaüstü toplanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Canpolat
İlgilendiği Kategoriler
Ekonomi / Finans
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Harddisk‘i 7200Rpm tercih edin, 5400Rpm günümüz için yetersiz. (Oyun yükleme ekranında vs.)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Merhabalar, çoğunlukla Photoshop, Visual Studio gibi programları aktif olarak kullanma amacıyla bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçem 15k. Sizce alınır mı? Önerileriniz neler?

Özelleştirmeller;

Alıntıyı görüntüle
Soğutma performansı beni düşündürüyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Laptop gayet iyi duruyor özelliklerine göre. 7200RPM HDD daha iyi olabilir ancak galiba seçeneklerde yok.
Soğutma performansı hakkında fikrim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harddisk‘i 7200Rpm tercih edin, 5400Rpm günümüz için yetersiz. (Oyun yükleme ekranında vs.)
Seçeneklerde 7200rpm yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Canpolat
İlgilendiği Kategoriler
Ekonomi / Finans
Özelleştirmelerde 7200Rpm yoktu, bunun haricinde oyunların açılmaması sorun olmaz. Ana amacım yazılım, 3D tasarım programlarını akıcı olarak kullanabilmek. Cevabınız için teşekkürler

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Özelleştirmelerde 7200Rpm yoktu, bunun haricinde oyunların açılmaması sorun olmaz. Ana amacım yazılım, 3D tasarım programlarını akıcı olarak kullanabilmek. Cevabınız için teşekkürler
Harddisk‘i farklı yerden alsanız olmaz mı ? Sizin için daha iyi performans sağlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Canpolat
İlgilendiği Kategoriler
Ekonomi / Finans
Harddisk‘i farklı yerden alsanız olmaz mı ? Sizin için daha iyi performans sağlar.
Tabi ki fikir mantıklı fakat bu bütçeyle alınan bir ürünün garanti kapsamı dışına çıkması benim için çok olumsuz olacaktır.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Tabi ki fikir mantıklı fakat bu bütçeyle alınan bir ürünün garanti kapsamı dışına çıkması benim için çok olumsuz olacaktır.
Gamegaraj müşteri hizmetleri ile görüşün, belki yetkili servis ücretsiz bir şekilde takıyordur.

Top Bottom