Neler Yeni

🔴 FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ!🔴

Starlex

80+ Silver
Güzel haber fakat ülkemizde fetodan 50 kat büyük tehlikeler var umarım onlarda ayıklanır bir an önce, özellikle Z kuşağı, Panelcilerin yuvası.
Panelcilermi sorun? süleymancıları tanımıyor veya duymadın herhalde bir tek onlarda değil daha birçok dalı var ama bir fetö kadar gelişmişler onlarda

The Semih

80+ Gold
Panelcilermi sorun? süleymancıları tanımıyor veya duymadın herhalde bir tek onlarda değil daha birçok dalı var ama bir fetö kadar gelişmişler onlarda
Şuan ülkenin en önemli gündemi panelciler dostum, diğerleride sorun elbette ama ilk baş bu veledlerin yok edilmesi gerekiyor. sayıları 300K dan fazlaymış buda %50 den fazlası panel kullanıyor demek.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
Şuan ülkenin en önemli gündemi panelciler dostum, diğerleride sorun elbette ama ilk baş bu veledlerin yok edilmesi gerekiyor. sayıları 300K dan fazlaymış buda %50 den fazlası panel kullanıyor demek.
Gerekli korku verildiği anda başlarını evlerinden çıkaramayacak veletler onlar. Ülkede dönen o kadar farklı şeyler var ki yanında bu ***** veletlerin yaptığı hiç bir şey kalır.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede öldü.​

Pensilvanya'da yaşayan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü. Elebaşı Gülen'in ölüm haberini bizzat terör örgütü FETÖ'nün yayın organları ve yeğeni duyurdu.

YEĞENİ PAYLAŞIM YAPTI​

1941 doğumlu Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen X hesabından yaptığı paylaşımda "Fethullah Gülen ruhunun ufkuna yürüdü" ifadelerini kullandı. Gülen, böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra ayrıca demans sebebiyle tedavi görüyordu.

Alıntıyı görüntüle
🥳🥳🥳🥳
Cig kofte partisi verek
Ama tabi O Kadar fazla sorun var ki buna odak vermek bile zor ama guzel

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben öldüğünü düşünmüyorum şahsen ortadan kaybettiler bana kalırsa

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
İyi olmuş darısı diğer yaratıkların başına.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Çok şükür. Mekanı Cehennem olmuştur zaten.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan
Ben öldüğünü düşünmüyorum şahsen ortadan kaybettiler bana kalırsa
Komplo teorisine gerek yok hocam gerçekten ölmüştür , örgüt içi çatırdamalar vardı zaten , hatta bir grup bunu gerçekten kaçırmıştı , görüntüleri falan çıktı robot gibi bir şeydi öleceği anlaşılıyordu. Yeğeni duyurduğuna göre haber doğrudur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Leşi Türkiye ye iade edilir mi acaba :unsure: Neyse zebanilerle güreşir artık:kekw:

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Olum çok üzüldüm lan ya
:cool::kedi::kedi::kedi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri