her arabada dış modifiye yok ama genelinde var. lastik değiştirdiğin yerden jant değiştireceksin, seçeneği şimdi hatırlamıyorum ama modifiye ana menüsünden en sağdan 1 soldaki. oradan da kanat falan takacaksın. motor modifiyesiyle aynı yerde yani.Arkadaşlar bir türlü bulamadım videolara baktım sadece performans yükseltmeler var dış modifiye nasıl yapacağım? Mesela jant değiştirme rüzgarlık ekleme detay falan ekleme nasıl yapacağım? Şimdiden teşekkürler.
her araçta olmuyor bazı araçlarda oluyorArkadaşlar bir türlü bulamadım videolara baktım sadece performans yükseltmeler var dış modifiye nasıl yapacağım? Mesela jant değiştirme rüzgarlık ekleme detay falan ekleme nasıl yapacağım? Şimdiden teşekkürler.
deneyerek görebilirsin. oyunda 10larca bmw var.BMW ye yapıyorum olur mu?
festivale git garaj/yükseltme ayarlama/özel yükseltme
hocam dediğiniz yere girdim bunlar tek çıktı
Alıntıyı görüntüle
Soldakine girerek tamponu, sağdaki ile spoiler'ı değiştirebilirsin.hocam dediğiniz yere girdim bunlar tek çıktı
Alıntıyı görüntüle
Dedikleri gibi arkadaşların her arabaya modifiye yok forzanın tek eksik yönü bence bu.hocam dediğiniz yere girdim bunlar tek çıktı
Alıntıyı görüntüle
Hocam valla modifiye yok diye bilseydim almazdım.Dedikleri gibi arkadaşların her arabaya modifiye yok forzanın tek eksik yönü bence bu.
hocam bir şey yokki 1-2 tane var değişim. Ben the crew 2 oynuyordum mesela arka tampon ön tampon jantlar jant renkleri çamurluk iç detay falan her şey ekliyebiliyordum mesela bunda bir türlü bulamadım yada yok.Soldakine girerek tamponu, sağdaki ile spoiler'ı değiştirebilirsin.
O kadar opsiyonel sunmuyor bu oyun.hocam bir şey yokki 1-2 tane var değişim. Ben the crew 2 oynuyordum mesela arka tampon ön tampon jantlar jant renkleri çamurluk iç detay falan her şey ekliyebiliyordum mesela bunda bir türlü bulamadım yada yok.