FH 4 araç nasıl modifiye edilir?

The" L

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar bir türlü bulamadım videolara baktım sadece performans yükseltmeler var dış modifiye nasıl yapacağım? Mesela jant değiştirme rüzgarlık ekleme detay falan ekleme nasıl yapacağım? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bir türlü bulamadım videolara baktım sadece performans yükseltmeler var dış modifiye nasıl yapacağım? Mesela jant değiştirme rüzgarlık ekleme detay falan ekleme nasıl yapacağım? Şimdiden teşekkürler.
her arabada dış modifiye yok ama genelinde var. lastik değiştirdiğin yerden jant değiştireceksin, seçeneği şimdi hatırlamıyorum ama modifiye ana menüsünden en sağdan 1 soldaki. oradan da kanat falan takacaksın. motor modifiyesiyle aynı yerde yani.

her araçta olmuyor bazı araçlarda oluyor

Upgrade ekranında sarı ile gösterdiğim yerden yapılıyor.
1625647127036.png

Her araçta olmayabilir.

festivale git garaj/yükseltme ayarlama/özel yükseltme

Dedikleri gibi arkadaşların her arabaya modifiye yok forzanın tek eksik yönü bence bu.
Hocam valla modifiye yok diye bilseydim almazdım.
Post automatically merged:

Soldakine girerek tamponu, sağdaki ile spoiler'ı değiştirebilirsin.
hocam bir şey yokki 1-2 tane var değişim. Ben the crew 2 oynuyordum mesela arka tampon ön tampon jantlar jant renkleri çamurluk iç detay falan her şey ekliyebiliyordum mesela bunda bir türlü bulamadım yada yok.

hocam bir şey yokki 1-2 tane var değişim. Ben the crew 2 oynuyordum mesela arka tampon ön tampon jantlar jant renkleri çamurluk iç detay falan her şey ekliyebiliyordum mesela bunda bir türlü bulamadım yada yok.
O kadar opsiyonel sunmuyor bu oyun.
Sundukları da araçtan araca değişiyor.

Geri