Neler Yeni

Fi̇fa 23 Gamepase Geliyor

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Konu niye yalan olsun okuma kıtlığın mi var gamepassta ücretsiz yazmışım.
Hayır gamepass bitince elinden geri alıyorlar. Sadece ücretli üyelik sistemine yeni oyun ekliyorlar. Fifa23 gamepasste ücretsiz değil, Fifa 23 gamepass'e ekleniyor olmalıydı.

Fifa 23 gamepasste ücretli değildi ki ücretsiz olsun. Zaten gamepass'e dahil değildi. Artık ücreti mukabilinde gamepass alan kişiler artık aynı ücreti fifa 23 içinde vermiş olacak. Senin anlama kıtlığın var.
Screenshot_20230511_132308_Twitter.jpg

Bu da ea play twitter hesabından bir gönderi. Ücretsiz vs yazmıyor sadece ea play'e eklenecegi yazıyor. Çünkü ea play ve gamepass zaten ücretli. Para verip aldığın üyelik sistemine yeni oyun ekleniyor. Okuma kıtlığın yoksa bu yazdıklarımı okuyup anlarsın. Kıtlığın varsa hala bedava olduğunu düşünürsün..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalıcı ücretsiz ibaret biraz abartı olmuş. Abonelik süresince kullanabiliyorsunuz bu ürünü. Keza firmanın oyun yapımcısıyla oyunu storeda tutmakla alakalı bir süre anlaşması da var. Store'daki oyunlar microsofta ait olmadıkça belli bir süre sonra storedan kaldırılıyor. (örn 2 yıl)
Aynen öyle hocam tepkim buna. Kalıcı ücretsiz vs diye bir şey yok. Ben bu ay para yatırmasam üyeliğim biter oyun gider. Gelmiş bana ücretsiz vs diyor hala.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
birader ne tatava yapmıssınız. Baslık yanlıs yazılmıs adamın dedigini anladınız iste uzatmayın.

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
İyi ki almamışım
Oyun bitti hocam. Şimdi girsen online maç atmaya kalksan önceden alanlar deli gibi kadro kurduğu için sürekli yenileceksin ve yenilince de sarmamaya başlayabilir.

majorw0w

80+ Silver
Hayır gamepass bitince elinden geri alıyorlar. Sadece ücretli üyelik sistemine yeni oyun ekliyorlar. Fifa23 gamepasste ücretsiz değil, Fifa 23 gamepass'e ekleniyor olmalıydı.

Fifa 23 gamepasste ücretli değildi ki ücretsiz olsun. Zaten gamepass'e dahil değildi. Artık ücreti mukabilinde gamepass alan kişiler artık aynı ücreti fifa 23 içinde vermiş olacak. Senin anlama kıtlığın var. Alıntıyı görüntüle
Bu da ea play twitter hesabından bir gönderi. Ücretsiz vs yazmıyor sadece ea play'e eklenecegi yazıyor. Çünkü ea play ve gamepass zaten ücretli. Para verip aldığın üyelik sistemine yeni oyun ekleniyor. Okuma kıtlığın yoksa bu yazdıklarımı okuyup anlarsın. Kıtlığın varsa hala bedava olduğunu düşünürsün..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle hocam tepkim buna. Kalıcı ücretsiz vs diye bir şey yok. Ben bu ay para yatırmasam üyeliğim biter oyun gider. Gelmiş bana ücretsiz vs diyor hala.
Normali bu zaten ne kadar köfte o kadar ekmek 10 sene mi oynayacaksın?

Top Bottom