Fi̇tness Ve Masturbasyon

Bilimsel teknik konularda konu ararken gelen konu hayaller Paris gerçekler şırnak

Öncesinde yapılmaz, sonrasında da yapılmaz, bir hafta yapılmazsa testo sanırım ya %143 ya %147 artıyordu 2. hafta da da bu artışla kalıyordu daha da artmıyordu, %143-%147 artmış testodan feda edip gelişimini yavaşlatmak istiyorsan yapabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Antrenman öncesi yaptığında testesteron seviyesi bir miktar azalır,bir süre sonra geri gelir.
Antrenman sonrası ise yapmak zaten mantıksız,Antrenmandan sonra yapacak halin varsa antrenmana geri dön.
Sizi N0-fap'e davet ediyorum.

Genç adamsın bir şey olmaz.

Kan pipide toplandığı için ereksiyonu %20 oranında daha kaliteli kılıyor. Ve ayrıca pipideki damarlar genişlediğinden ötürü renginde değişiklik hissedebilirsiniz ama bu olması gerekendir. fitness sonrası mastürbasyon zararlı mı ? net cevap veremeyiz ama pipinizle ağırlık kaldırmadığınız sürece bir şey olacağını sanmıyorum. Şaka şaka bu nasıl soru olum
CİDDİ CİDDİ OKUYIORUM BENDE

mastr hakkında bir şey diyemem ama ant öncesi film izlemek testo arttırdığı için daha kaliteli geçer diye duymuştum mantıklı da geldi
(yapacak varsa sadece ant öncesi izleyerek olu kesinlikle mastrb yok)
Gym tuvaletinde mala vurun ama boşalma gerçekleşmesin harbi testo yükseliyor ve idman daha iyi geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,731
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri