Fiat Bayiilerde Araç Var Mı?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
Fiat bayilerinde sıfır km araç var mı şu an? Yakın zamanda araştıran var mı, şu an mesai dışı olduğu için görüşme yapamıyorum

Takas yaparsan hemen oluyor diğer türlü 6 ay sıra bekliyon tabi 6 ayda zamda geliyor

Avis üzerinden bizim şirkete kiralık 400 e yakın egea cross geldi yani stok çokta vatandaşa yok

Fiorino var ama egea vermiyorlarla batıda yaşıyorum doğuya kadar bütün bayileri aradık ama yol hiçbir yerde 5-6 sonraya sıra verelim diyorlar onuda not almıyorlar bile😅

Fiorino var ama egea vermiyorlarla batıda yaşıyorum doğuya kadar bütün bayileri aradık ama yol hiçbir yerde 5-6 sonraya sıra verelim diyorlar onuda not almıyorlar bile😅
Takasla hemen veriyor ama degerinden baya aşagı

Ispartada sıfır yok 200 bin km araçları sıfır fiyatında satıyorlar.ford fiat gezdik sıfır yok.sadece opelde var o da 3 ay sonra diyor

Fiat bayilerinde sıfır km araç var mı şu an? Yakın zamanda araştıran var mı, şu an mesai dışı olduğu için görüşme yapamıyorum
1 Hafta önce takas ile aldık anca öyle verdiler... aralıktan beri bekliyorduk en son arabamızı verelim öyle verin dedikte kabul ettiler

yok , 2 hafta önce gittik adana bayiisine, adam egea sedan 1.4 fire urban paket için en iyi ihtimalle 7 ay sonraya gelir isim yazdırırsan diyor oda en iyi ihtimalle

Geri