Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Önden çeken araca mı ?Paranız varsa 2JZ-GTE takmayı deneyebilirsiniz.![]()
Önden çeken araca mı ?Paranız varsa 2JZ-GTE takmayı deneyebilirsiniz.![]()
Honda Civic te önden çeken ama ona takıyorlar (!)Önden çeken araca mı ?
Cidden takmak istiyorsanız dog box şanzıman da takın bari, dişliler yüksek torka dayanıklı olduğu için kırılmaz. Arabanın ön kaput kısmında yer var mı bir de 2JZ'ye, o da var.Başka
başka marka takarsam sorun olmaz değil mi?
Doğan'a bile takıldığını görmüştüm YouTube'da. Çok para varsa neden olmasın.Hocam Egea'dan bahsediyoruz.
dog box un sayfasında Fiat Egea uyumluluğu yazmıyor o nasıl olurHonda Civic te önden çeken ama ona takıyorlar (!)
Şaka maka, 1.6 motor takılsa bile belki şanzıman kaldırmayabilir tork farkı fazlaysa. 2JZ-GTE takmak ta riskli olur zaten dog box şanzıman yoksa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cidden takmak istiyorsanız dog box şanzıman da takın bari, dişliler yüksek torka dayanıklı olduğu için kırılmaz. Arabanın ön kaput kısmında yer var mı bir de 2JZ'ye, o da var.
Doğan'a bile takıldığını görmüştüm YouTube'da. Çok para varsa neden olmasın.![]()
Yani, zevk meselesi aslında. Ama 2jz Egea'nın kaputunun altında durmak ister mi bilemem.Honda Civic te önden çeken ama ona takıyorlar (!)
Şaka maka, 1.6 motor takılsa bile belki şanzıman kaldırmayabilir tork farkı fazlaysa. 2JZ-GTE takmak ta riskli olur zaten dog box şanzıman yoksa.
Cidden takmak istiyorsanız dog box şanzıman da takın bari, dişliler yüksek torka dayanıklı olduğu için kırılmaz. Arabanın ön kaput kısmında yer var mı bir de 2JZ'ye, o da var.
Doğan'a bile takıldığını görmüştüm YouTube'da. Çok para varsa neden olmasın.![]()
Egea genelde domestik pazarda çok tutan bir araç. Yurtdışındaki modifiyeciler uğraşmamış demek ki.dog box un sayfasında Fiat Egea uyumluluğu yazmıyor o nasıl olur
Dostum 2jz o arabaya olmaz. Gerçekçi konuşalım yani, en fazla zorlasan 1.6 motor takarsın.dog box un sayfasında Fiat Egea uyumluluğu yazmıyor o nasıl olur
200k ve üstü para ayırmanız lazım hocam o işe 2jz takacaksanız.proje arabası yapmayı düşünüyorum
Aynen, dediğim gibi çok fazla para yiyen iş proje arabası işi.200k ve üstü para ayırmanız lazım hocam o işe 2jz takacaksanız.
dr ecu yu düşünüyorum zatenAynen, dediğim gibi çok fazla para yiyen iş proje arabası işi.
Belki Dr.ECU'ya götürürseniz size proje konusunda yardımcı olabilirler eğer ciddiyseniz bu konu hakkında. Belki 2JZ değil de Rotary falan koyarlar sığması adına.