Neler Yeni

Öneri 500.000 TL'ye Göre Mantıklı Bir Tercih mi ?

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
egea al geç masrafsız parçaları uzun ekonomi dönemindeyiz

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Evet öyleymiş. Aslında paket özellik hiç takmayıp 1.3tce almak çok daha iyi. Joy gerçekten çok boş paket ama sırf motoru için tercih edilebilir. Birde aracın bagajı büyük. İşimi görür. Megane'ı da listeme ekliyeyim o halde..
ben bakım ve uzun ömürlülük için dedim
1.3 tce basmaya basar, ekonomik kullanım için ekonomik sürüşte 6-7 gayet görüyor bir depoyla 700km gidebiliyor rahatça.
hepsi kullandığım araçlar, konfor kalite doluluk derseniz de honda city bakın indirimli mi bilmiyorum ama megane egea vs. honda city'nin yanında at arabası, kalite olarak.
megane'in en fullünde bile klima yine soğuk üfleyen vantilatör.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Seninde benim gibi düşündüğünü görünce egea'ya kayasım geliyor. 1.4, Lounge ( en full ) ve cross. Geniş aile için birebir. Zaten uzun yolda en fazla yapacağım 150. O da en fazla. Genellikle istanbul - tekirdağ ve çevre illerde kullanacağım için çokta bir beklentim yok. Her türlü özellik var. Anahtarsız çalıştırma falan. Fakat 1.3tce de gerçekten çok iyi motor. Gidiyor, kaçıyor, istediğini sana veriyor ama joy gerçekten çok boş. Birde fiyatı 700k'ya yakın muaf ile. Sanırım egea tercih edeceğim ya...
700k joy pakete veriyorsan alma. Fiyat uçuyor çünkü
Bak işte şu egea konusunda da denk düşsek. 1.3 multijet 2003 imalat. Fca grubun , tatanın , opelin büyük mühendisliklerinin olduğu motor. 1.4 fire de 2003 paliolarda falan var. İkisi de 20 yıllık. 1.3 her yeni standartta emisyon değiştirmiş bir motor. Çok bilinmez ford ka da bile bulunuyor.
Paketten kısıp 1.3 almanı öneririm. 1.4 arabanın doluluğu tatmin ediyor da performansı tatmin etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bakım ve uzun ömürlülük için dedim
1.3 tce basmaya basar, ekonomik kullanım için ekonomik sürüşte 6-7 gayet görüyor bir depoyla 700km gidebiliyor rahatça.
hepsi kullandığım araçlar, konfor kalite doluluk derseniz de honda city bakın indirimli mi bilmiyorum ama megane egea vs. honda city'nin yanında at arabası, kalite olarak.
megane'in en fullünde bile klima yine soğuk üfleyen vantilatör.
Honda city daha minimalist b segment. Donanım olarakta kapışırlar. Performansı nasıl? İncelemelerde iç hacmi küçük diyorlardı

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali Tarık
vw düşünürsen 1.0 tsi tcross life öneririm her haliyle memnun eder, muafiyetle aldım memnunum

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
700k joy pakete veriyorsan alma. Fiyat uçuyor çünkü
Bak işte şu egea konusunda da denk düşsek. 1.3 multijet 2003 imalat. Fca grubun , tatanın , opelin büyük mühendisliklerinin olduğu motor. 1.4 fire de 2003 paliolarda falan var. İkisi de 20 yıllık. 1.3 her yeni standartta emisyon değiştirmiş bir motor. Çok bilinmez ford ka da bile bulunuyor.
Paketten kısıp 1.3 almanı öneririm. 1.4 arabanın doluluğu tatmin ediyor da performansı tatmin etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Honda city daha minimalist b segment. Donanım olarakta kapışırlar. Performansı nasıl? İncelemelerde iç hacmi küçük diyorlardı
iç hacmi civic ile aynı egea'dan geniş,
sürücü koltuğu? megane ve civic daha iyi, 1.5 sene megane sürdüm megane koltuğu daha iyiydi, joy paket değil ama megane. megane'da pakete göre koltuk bile bir tık farklı.
2 paket var, boş olan paket bile megane icon & touch arası,
motor vtec 121 hp birazcık yakıyor, ama tüp uyumu var,
bagaj ve koltuklar gayet geniş ve araba net sağlam, megane veya egea gibi yerlü üretim teneke değil,
kapı kolu, kliması, frenler vb. her şey daha iyi.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,682
İsim
Selim
Engelli İndirimi & Raporu ile Fiat Egea Cross Düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Fiyatlar 21.11.2023'te böyle. Ben 1.4 Fire Lounge düşünüyorum. Paketten Kısıp Street 1.3'te alınabilir. Sonuçta İlk Araba Olacak, Paket, Özellik Önemsiz. Bu fiyata 0 Olarak daha iyisi bulunabilir mi ? ( 1.024.000 TL'ye Kadar Olan Araçlardan Birini Önerebilirsiniz. Onlarda Bu Civarlara Düşer Rapor ile.. )

Ayrıca "İlk Araba" Olarak Böyle bir şey yapmak mantıklı mı ? 200 - 300'e doğru düzgün araba yokken ( max fiat albea var, onlarda taksi çıkması pert, bitik durumda ) 200 - 250.000 TL Daha koyup 0 almak ???

Not : Genellikle 3 kişi yolculuk yapıyoruz ama özel günlerde tek bir araçta 5+ kişi oluyor.. ( Düğün v.b ) Egea Sedan da bakabilirim ( onda 1.3 Urban 552.000 TL ). Yani aile arabası açısından bakarsak Egea Cross 1.4 Lounge mu yoksa Sedan 1.3 Urban mı ?
Bunların birinde kronik arıza vardı ona dikkat et zaten sahibinde fark edersin bir modeli çok az satılıyor ayrıca turbo yoksa tavsiye etmem araba tam gazda kalkmıyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
iç hacmi civic ile aynı egea'dan geniş,
sürücü koltuğu? megane ve civic daha iyi, 1.5 sene megane sürdüm megane koltuğu daha iyiydi, joy paket değil ama megane. megane'da pakete göre koltuk bile bir tık farklı.
2 paket var, boş olan paket bile megane icon & touch arası,
motor vtec 121 hp birazcık yakıyor, ama tüp uyumu var,
bagaj ve koltuklar gayet geniş ve araba net sağlam, megane veya egea gibi yerlü üretim teneke değil,
kapı kolu, kliması, frenler vb. her şey daha iyi.
Araba 1080kg 121 hp yeterli olacaktır. Şu honda düşük hacim turbo motoru hala yapmadı. 1.0 turbo yap 1.2 turbo yap ama turbolu araba yap.
Bir de şu cvt olayından halen vazgeçmedi. Zf olan 1.5 civicler cvt olanlara boy boy fark atar.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Araba 1080kg 121 hp yeterli olacaktır. Şu honda düşük hacim turbo motoru hala yapmadı. 1.0 turbo yap 1.2 turbo yap ama turbolu araba yap.
Bir de şu cvt olayından halen vazgeçmedi. Zf olan 1.5 civicler cvt olanlara boy boy fark atar.
Kullanımı rahat ve sağlam Honda civic de kullandım 2020 kasa kat kat fark var belli yerlerde ama
Honda city vs taliant demek saçma megane ile yarışacak bir araç city.
E200 vs şahin demek gibi. Sırf arka tahrik diye.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kullanımı rahat ve sağlam Honda civic de kullandım 2020 kasa kat kat fark var belli yerlerde ama
Honda city vs taliant demek saçma megane ile yarışacak bir araç city.
E200 vs şahin demek gibi. Sırf arka tahrik diye.
segment aynı ondan karşılaştırılıyor. Fiyat bandına bak sonra sokakta hangisini daha çok görüyorsun ona bak. Benim çevremde taliant alan şirket yok. Oturduğum evin orada her zaman bir egea olur. Çok olmasa da arada city de görürüm. Ama taliant tutulmadı bile.
O paraları veripte alınacak bir araç değil

hocam arastirin edin gidip bir megane corolla vs alin egeanin guvenlik testi gercekten kotu citroen su an c3 aircross c4 ve c4x icin otv muaf kampanyasi uyguluyor

xTURANN

80+ Silver
Renault clio 1.0 TCE'lere de bakıcam gibi. Megane'ın boşları 500 - 600k'lara geliyor. 560K'ya evolution 1.0 TCe X-Tronic almak mantıklı olabilir. Tasarımı da güzel. Genç işi de biraz. Listeye ekliyorum..

Top Bottom