Neler Yeni

Fiat Egea 1.6 E-Torq HB otomatik alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Koç
öncelikle sağlam araba değil kanısına nasıl vardınız allah korusun kaza yaptınızda içindenmi çıkamadınız? önyargılı olmayın ben ilk çıktığında sedan 1.6 mjet dizel aldım halen biniyoruz ve çok memnunuz 1.6 etorq motor alınır otomatik şanzımanları at6 diye geçer 6 ileridir benzinde yakıtı fazla gelebilir ama motoru lpg uyumludur iyi bir yerde takılırsa sorunsuz binersiniz hb versiyonları malzeme ve yalıtım olarak sedanlardan daha iyidir sınıf farkı nedeniyle aceleniz yok ise yıl sonuna doğru yeni benzinli motor seçenekleri gelecek diye biliyorum
Abi sadece elektronik desteği az yoksa ncap de 4 yıldız alırdı ama 3 yıldızda malesef aynı paraya punto var o daha da rezil durumda tabii ki bi ww performansı beklemiyoruz aralarında 30k fark var

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Biraz daha 110-120 bandına çıkarkek mazda 3 düşünebilirsiniz servis yüzü görmezsiniz sıkıntı çıkmaz sağlam japon sadece japonlar kendileri gibi düşünmüş arkası bırazcık dar :D
Bizim Millet Genelde Televizyondaki Reklamlara Bakar Kampanyalara Bakar. Genelde Fiat Reklamları Yapılıyor. Mazdanın Reklamlarını Hiç Görmedim.

Altunsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
veysel emre altunsoy
a

abi sedan istemiyorum bayan da kullanacak ayrıca passatın havası var eyvallah ama bakım masrafına para dayanmaz
tabkıde ksıden kısıye degısır yanı bır sey dıyemem eger bayanda kullanacaksa ona gor bır seyler bakmak lazım fazla bır sey dıyemem yanı fazla bılgım yok bu konuda

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Bizim Millet Genelde Televizyondaki Reklamlara Bakar Kampanyalara Bakar. Genelde Fiat Reklamları Yapılıyor. Mazdanın Reklamlarını Hiç Görmedim.
Pirestijli marka olduğu için ihtiyacı yok bilen alıyor bilmiyenler sanayide geziyor .D

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR
Abi sadece elektronik desteği az yoksa ncap de 4 yıldız alırdı ama 3 yıldızda malesef aynı paraya punto var o daha da rezil durumda tabii ki bi ww performansı beklemiyoruz aralarında 30k fark var
hb olanları malzeme ve yalıtım olarak daha iyi sınıf farkından içide tatmin edici 1.6 etorq urban plus işinizi görür kanaatindeyim

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR
yeni fiat fiat 500x te kullandığı motoru egeada çıkar sanki yılsonuna doğru
500X Sport 1.3 150HP Firefly DCT benzinli otomatik bu sw kasada 1.3 dizel satışı başladı çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Koç
hb olanları malzeme ve yalıtım olarak daha iyi sınıf farkından içide tatmin edici 1.6 etorq urban plus işinizi görür kanaatindeyim
teşekkür ederim sağolasın abi çok yakar diyorlar sence 1.6 multijet mi yoksa e tork mu ve vergisini ne akdar ödüyorsunuz + muayane masrafı +bakım masrafı senelik ne kadar gidiyor

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
teşekkür ederim sağolasın abi çok yakar diyorlar sence 1.6 multijet mi yoksa e tork mu ve vergisini ne akdar ödüyorsunuz + muayane masrafı +bakım masrafı senelik ne kadar gidiyor
Dizel de mazot fitresi devreye girer zevk alamazsın dizel arabadan araba dediğin benizli olur mazot fitresi servis den almazsan 100-150 tl arasındadır

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR
valla kesinlikle 1.6 etorq derim tüpsüz olursa candan mühendislik takıyor çok iyi diyolar youtube videolarına bakabilirsin iki araçta 1.6 ama dizelin bakım maliyeti fazla bu sene 60.000 bakımı 2.000 tl gitti benzinlide daha aza yapılır bu bakım gerisini sen düşün 1.6 mjet çift kavrama dct şanzıman 1.6 etorq ile aynı değil şanzıman farkı var ben bayide 1.6 etorq sw test etmiştim sessiz motoru var otomatik vites geçişleri çok güzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR

Top Bottom