Neler Yeni

Fiat Linea Multimedya Ve kapı kolonu önerileri 8k

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar Elimizde 2007 Fiat Linea Emotion paket var https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2007-linea-emotion-1096876960/detay örnek olarak attım buradaki teypten var teypin tuşları çalışmamakta ve media playere geçmemekte (torpidoda usb okuyucu var) ayrıca kolonlar patladı ses yükselince cızırtılı ses veriyor 8k ya en max 9k ya çıkabiliriz (multimedyalı olursa iyi olur) teyp ve kapı içi kolon arıyoruz öyle aman aman bi bass ihtiyacımız yok temiz ses versin tizler basslar berbat olmasın yeter kolonlarda

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel
Teyp için ikinci ele yönelmeniz iyi olur o bütçe ile. Sanıyorum ki 5k civarına çok iyi bir kenwood yada pioneer teyp alabilirsiniz. Teyp ses sisteminde olmazsa olmaz bir durum. Yine bütçeniz içinde en iyi sesi ;

Hertz Uno K165 Midrange​

gibi bir hertz setinden alabilirsiniz. Aşağı yukarı teyple beraber 8-9k gibi bir rakama mal olur toplamda.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teyp için ikinci ele yönelmeniz iyi olur o bütçe ile. Sanıyorum ki 5k civarına çok iyi bir kenwood yada pioneer teyp alabilirsiniz. Teyp ses sisteminde olmazsa olmaz bir durum. Yine bütçeniz içinde en iyi sesi ;

Hertz Uno K165 Midrange​

gibi bir hertz setinden alabilirsiniz. Aşağı yukarı teyple beraber 8-9k gibi bir rakama mal olur toplamda.
midrangeyi öneririm ancak (pederin arabasına alacağızda) teyp trakya tarafında çok bulamadım öneride bulunursanız sevinirim

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası