FİBER ALTYAPIM VAR HANGİSİNİ SEÇMELİYİM?

Reaksiyon skoru
90
Turknete zam geldi, netspeed ve gıbırnet hakkında fikriniz nedir bilgi sahibi olan kullanan var ise lütfen tavsiye verirse sevinirim. Kodlu indirimli falan yapılabiliyormuş. Çok anlamıyorum bana sorunsuz youtube kick yayını açtıracak bir sağlayıcı lazım. Tavsiyelerinize açığım.

Turknete zam geldi, netspeed ve gıbırnet hakkında fikriniz nedir bilgi sahibi olan kullanan var ise lütfen tavsiye verirse sevinirim. Kodlu indirimli falan yapılabiliyormuş. Çok anlamıyorum bana sorunsuz youtube kick yayını açtıracak bir sağlayıcı lazım. Tavsiyelerinize açığım.
Bende turknet kullaniyodum cogu firma ayni fiyatlarda lakin vodafone faturali kullanan biri olarak 100mps limitsiz fiber interneti 12 ay tahhutlu tum ucretler dahil aylik 560tlye alabiliyorum galiba ona gecicem (vodafonlu degilseniz bile 640civari oluyo tum ucretler dahil)

Bu enflasyonist ortamda kim taahhütlü veriyorsa ona geç. Her türlü kara geçiyorsun.
Türk Telekom ile 2. Kez taahhüt yeniledim. 1000 mbit e 820 tl ödüyorum. Şöyle fiyatlara bakıyorum da gerçekten mantıklı

ben superonline kullanıyordum 50mbps 480TL di taahhüt bitti Atlantis nete geçmeyi düşünüyorum altyapısıda var binada

Geri