Oyalaya oyalaya 2 yıla döşerler.Oturduğum bölgede fiber altyapısı yok, ADSL var. Bulunduğum bölgeye fiber internet gelmesini istiyorum, bunun için yapabileceğim bir şey var mı?
kaç kişi olunca yapıyorlar.Firmadan talep başlat ama belirli bir kişi sayısı olunca bağlıyorlar diye biliyorum
Bilmiyorumkaç kişi olunca yapıyorlar.
Bir yazı yazın ve fiber bağlatırsak ne gibi avantajlardan yararlanacağımızı yazın. Sonra talep vermek için bazı kişilerden izin isteyin fiberin ayrıcalıklarını anlatın.Oturduğum bölgede fiber altyapısı yok, ADSL var. Bulunduğum bölgeye fiber internet gelmesini istiyorum, bunun için yapabileceğim bir şey var mı?
sokagımdak ıyaklasık 12 kısıden ımza aldım babam goturdu yaklasık 2 sene sonra mahalleye kompıle bagladılarOturduğum bölgede fiber altyapısı yok, ADSL var. Bulunduğum bölgeye fiber internet gelmesini istiyorum, bunun için yapabileceğim bir şey var mı?
Bende yaptırmak istiyorum atıyorum turknete başvuracağım bu konu hakkından peki nereden başvuracağımı bulamadımsokagımdak ıyaklasık 12 kısıden ımza aldım babam goturdu yaklasık 2 sene sonra mahalleye kompıle bagladılar
türknet yapmaz turk telekom yaparBende yaptırmak istiyorum atıyorum turknete başvuracağım bu konu hakkından peki nereden başvuracağımı bulamadım
Peki nasıl iletebilirim onlaratürknet yapmaz turk telekom yapar
şubelerne gidebilirsinPeki nasıl iletebilirim onlara